Ilyen lesz az e-kereskedelem jövője

forrás: Prím Online, 2022. május 12. 14:58

Május 19-én immár második alkalommal rendezik meg a hazai kereskedelmi piac egyik legjelentősebb rendezvényét, a Future Trade konferenciát, ahol a szektor jövőjét kutatják a szakma jeles képviselői.

Az e-commerce piac legnevesebb előadói, a bolti és az online értékesítés legsikeresebb szereplőinek képviselői mutatják be, hogy mi történt az elmúlt évben a klasszikus és e-commerce piacon, milyen lesz a szektor jövője, illetve a webshoptulajdonosoknak milyen innovatív módszereket és eszközöket érdemes megismerni az érvényesüléshez. Az esemény a Hotel Hélia konferenciarészlegén, több teremben zajlik majd. A főteremben Prof. Dr. Jesse Weltevreden digitális kereskedelemmel foglalkozó professzor nyitja meg az előadások sorát, és az európai e-commerce piacot mutatja be. Ezután a magyar piacról tájékozódhatnak a a résztvevők a GKI Digital és a Nielsen munkatársainak segítségével. A délelőtti programsorozatot Dr. Kozák Ákos üzleti jövőkutató zárja, aki a makrogazdasági adatok tükrében a várható kiskereskedelmi folyamatokról beszél majd. 

 

A konferencia főtermében ebéd után, a délutáni szakaszban a fulfillment és logisztikai szolgáltatásokról lesz szó a DHL Express és a Boxy Logisztikai Zrt. jóvoltából. Mindkét szekciót egy-egy kerekasztal beszélgetés zárja majd, amelyben a csomagszállítási szektor neves szereplői, illetve e-kereskedelmi kutatók vesznek részt. A két különteremben az online vásárlói élmény, valamint a webshopfejlesztést segítő fintech és marketing megoldások témáját járják körbe az előadók. A szakmai előadások mellett a kapcsolatépítésé lesz a főszerep, illetve a résztvevők a konferenciacsomag részeként megkapják az első hazai E-commerce Évkönyvet is, amely a magyar e-kereskedelmi piac elmúlt két évét mutatja be.

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Új szintet léphet az MI-forradalom az adatközpontokban

Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az NVIDIA, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az NVIDIA Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez.

2024. április 19. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50