Aranyos figurák a kert díszítőelemeiként

forrás: Prím Online, 2022. május 1. 10:45

Szeretnéd feldobni valahogy a kertedet most, hogy beköszöntött a jó idő? Ne aggódj, ha nincs ötleted, hiszen mutatunk neked sok-sok kedves kerti törpét. Ezek a figurák minden udvarban gyönyörűen ékeskednek, és magukra vonzzák a tekinteteket. Nézz körül köztük te is!

Sokszínű választék, jó hangulat

 

A kerti törpék minden házhoz kellemes hangulatot varázsolnak. Ha nincs díszítőelem kihelyezve a kertedben, akkor lehet, hogy nem is olyan jó kedvvel töltöd el ott az időt. 

 

Azonban ha odafigyelsz az ízléses berendezésre, akkor egy kis kreativitással máris feldobhatod az udvar összképét. Nagy segítséget nyújthatnak ebben a cuki kerti törpék. Bájos mosolyukkal, bohókás arcukkal könnyen mosolyt csalhatnak a te arcodra is. 
 

 

A kerti törpéket udvarod számos pontjára elhelyezheted. Választhatod a kertet, de dönthetsz a bejárati ajtó mellett is. Ez utóbbi esetben a törpe mindig jó kedvre derít majd, ahogy megérkezel az otthonodba. A hangulatod az élet minden területére kihat, így érdemes odafigyelned a részletekre. Lehet, hogy éppen egy kedves kerti törpe fogja feldobni a kedvedet, ha éppen rossz passzban vagy. 

 

Ráadásul ha esetleg vendégek érkeznek, őket is egészen biztosan lenyűgözi majd a figurák látványa. Szeretnél beszerezni egyet? Nézz szét a Deconline.hu kerti törpe kínálatában, ahol számos szép darabot találhatsz!

 

Rengeteg kivitelezési mód

 

Természetesen a törpék között is rengeteg variáció közül válogathatsz, így biztosan meg fogod találni azt, amelyik a leginkább tetszik. Legyen akár álló, ülő, mosolygós, vagy világító, az összeset el tudod helyezni a hozzá passzoló helyszínen. 

 

Amennyiben a sötétben is szeretnéd megcsodálni kerti törpéid báját, akkor érdemes lehet egy világító darabot választani. Ha pedig a hangulatodat szeretnéd feldobni a figurával, akkor nincs is jobb választás egy mosolygós törpikénél.

 

Ahogy a kivitelezési módokban, úgy a méretekben is teljes a szabadság. Kiélheted kreativitásodat azt illetően is, hogy mekkora törpékkel szeretnéd ékesíteni a kertünket. Mit gondolsz a te kertedbe a nagyobb, vagy a kisebb darabok illenének? 

 

A kérdés megválaszolásához nézz körül a kínálatban, ahol bizonyára élvezni fogod a válogatást. Akármilyen variációt is fogsz beszerezni, a sikerük garantált. Hiszen ezek a kis vatázslatos mesebeli gnómok minden pillanatban felhívják magukra a figyelmet.

 

Díszítés a környezetvédelem jegyében

 

Ha a világító törpéiddel a Föld megóvására is szeretnél gondolni, napelemes változatokat is találhatsz belőlük. Ezzel persze a költségeidnek is jót teszel, hiszen nem kell majd őket külön áramforráshoz csatlakoztatni, esetleg elemet vásárolni hozzájuk. Így a napelemes megoldás minden esetben tuti tipp!

 

Kedveled a járműveket? Kisautós, vagy éppen motoros törpéket is beszerezhetsz, melyek szintén kellemesen fognak mutani nálad. Akármelyik törpére is essen a választásod, biztosan nem fogod majd megbánni a döntésedet. Reméljük, te is jó kedvre derülsz majd újdonsült figuráid segítségével!

Szponzorált cikkek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan lehet elkövetni közúti veszélyeztetést?

A közúti veszélyeztetés szándékos bűncselekmény, mert a járművezető a szabályokat szándékosan szegi meg, a veszélyhelyzet pedig konkrétan meghatározott személyekre és helyzetre irányul. Az elkövető csak olyan személy lehet, aki a közúti közlekedés szabályainak hatálya alatt áll, tehát nem gyalogos és nem utas. 

2024. július 1. 22:57

A technológia és a design találkozása: modern fotótapéták

A mai modern otthonokba egyre népszerűbbé válnak a fotótapéták és a fotóposzterek, amelyek legnagyobb előnye az igazán élethű megjelenésük mellett, hogy bármilyen mintával elkészíthetőek, így minden otthon ideális dekorációi lehetnek.

2024. július 1. 22:51

Apróságok és kütyük, amelyeknek minden autós örülni fog

Ha ajándékozásról van szó, szeretteinket általában szeretnénk valami hasznos és emlékezetes dologgal meglepni. Ez azonban nem mindig egyszerű feladat. Szerencsére azonban egy vérbeli autós számára rengeteg izgalmas ajándékötlet közül válogathatunk.

2024. július 1. 22:45

Stílusos lakberendezési kiegészítő: sávroló

Ahogy megjelennek az első napsugarak, az árnyékolás is egyre fontosabbá válik a belső terekben. Ma már többféle eszköz létezik erre a célra, de nem mindegyikkel teremthető tökéletes sötétség. A leghatékonyabb ebből a szempontból a redőny. Ennek léteznek alumínium és műanyag változatai, kézzel mozgatható, illetve motoros modelljei is.

2024. július 1. 22:44

Radiátorfestés egyszerűen, hatékonyan

Egy régi, kopott, olykor rozsdás radiátor nem valami szép látvány. Azonban nem kell rögtön a cserére gondolnunk, ha ilyennel találkozunk. A megfelelő eljárással és kiváló minőségű hőálló festékkel könnyen megoldhatjuk a problémát. 

2024. július 1. 22:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kék halál képernyőn túl: miért ne hagyjuk figyelmen kívül a szoftverfrissítéseket?

2024. július 26. 13:59

Idén a fenntartható cégek tulajdonosait is díjazza az EY

2024. július 24. 13:59

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55