StartLab internetes tehetségkutató pályázat

forrás Prim Online, 2004. szeptember 15. 19:20
A Startlap.hu és a Carnation StartLab néven (www.startlab.hu) internetes tehetségkutató pályázatot indít 16-24 év közötti diákok és fiatalok részére. A pályázat célja, hogy egy új generáció tehetségeinek segítségével időutazást tegyünk az elkövetkezendő 20 évbe, az internet jövőjének és a jövő internetének világába.
A pályázatot az az elgondolás hívta életre, hogy itthon eddig nem létező lehetőséget és platformot teremtsen azon tehetséges fiatalok számára, akik érdeklődnek a kommunikációs technológiai újdonságok iránt, és ötleteik, elképzeléseik vannak azok fejlődésével kapcsolatban.

A pályaművek elbírálásában mind a közvetlen, mind a közvetett iparágak (IT, marketing, digitális képalkotás) egy-egy jeles képviselője vesz részt.

Az első fázisban a Carnation feladata volt a pályázat nevének és arculatának megtervezése, a megvalósítás és lebonyolítás koncepciójának elkészítése. Második fázisban a pályázat kommunikációjának támogatására önálló website és a pályázatot népszerűsítő online hirdetések készültek. A pályázatot hirdető erőteljes hirdetési kampány egy hete indult az interneten. A jelentkezéseket a pályázat internetes oldala október 10-ig folyamatosan fogadja. A pályázati anyagok leadási ideje november 12. A beérkezett munkák értékelése után a zsűri decemberben hirdeti ki a győzteseket.

A Startlap.hu és a Carnation a pályázat elindításával egy évenként ismétlődő eseményt szeretnének útjára indítani, amely során a fiataloknak módot adnak arra, hogy a legkülönbözőbb témakörökben fejthessék ki elképzeléseiket, terveiket.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17