Startlap kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Startlap

A magyar Google a leglátogatottabb hazai internetes oldal

A Google.hu volt januárban Magyarországon a leglátogatottabb internetes oldal - áll a Szonda Ipsos és a Gemius Hungary hétfőn az MTI-hez eljuttatott felmérési összegzésében.

Kulcsszavak: média Google iWiW Startlap
2008. március 18. 09:04

Több mint egymillióan kattintottak a Startlapra

Rekordszámú, több mint 1,1 millió egyedi látogató kereste fel a Startlapot múlt hétfőn a Medián Webaudit adatai szerint.

2008. január 14. 08:47

Megújult a Startlap

Az immár testreszabható oldal friss, tetszetős külsővel és új, praktikus funkciókkal teszi egyszerűbbé és élvezetesebbé az internet használatát.

Kulcsszavak: Startlap
2007. július 3. 10:42

Új főszerkesztő a Startlapnál

2007. május 1-jétől Bognár Bálint irányítja főszerkesztőként a Startlapot. A szakember korábban projektfelelősként és Lap.hu-koordinátorként dolgozott a portálnál.

Kulcsszavak: Startlap CIO
2007. május 1. 09:03

Megújult a Startlap Apró

Megújult a Startlap Apró, a Sanoma Budapest Kiadói Rt. online apróhirdetési site-ja. A megújulás jegyében a portál StartApró néven, új külsővel, új struktúrával és még több szolgáltatással várja az internetezőket.

2005. április 19. 10:45

Díjazták a StartLab internetes tehetségkutató pályázat nyerteseit

Lezárult a Startlap és a Carnation internetes tehetségkutató pályázata, a StartLab. Magyarország legkedveltebb nyitólapja, a Startlap és a Carnation online kommunikációs ügynökség 2004. szeptemberében hirdetett tehetségkutató pályázatot 16-24 év közötti diákok és fiatalok részére.

2005. február 7. 11:05

StartLab internetes tehetségkutató pályázat

A pályázat célja, hogy egy új generáció tehetségeinek segítségével időutazást tegyünk az elkövetkezendő 20 évbe, az internet jövőjének és a jövő internetének világába.

2004. szeptember 15. 19:20

Négy év után megújult a Startlap

A most elvégzett változtatások után modernebbé, kedvesebbé vált a design, és új, a tartalomszolgáltatás irányába mutató rovatok jelentek meg az oldalon.

Kulcsszavak: Startlap website
2003. november 18. 12:59

Megújul a Startlap

Október 1-jétől új főszerkesztő, a korábban fejlesztési csoportvezetőként dolgozó Vidó Viktor gondoskodik a Startlap további fejlődéséről, megújításáról.

2003. október 15. 13:32

Startlap: elkészült az 1500. lap.hu oldal

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Startlap: két éve indított Lap.hu mozgalma keretében elkészült az 1500. lap.hu oldal, és ezzel szinte egy időben a Startlapon és a hozzá tartozó lapokon található linkek száma elérte a 477 ezret.

Kulcsszavak: Startlap onlineszolg
2003. július 22. 12:54

Közösségi internetezés Magyarországon – I. Startlap konferencia

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) az idén 150 millió forinttal támogatja új teleházak létrejöttét - mondta Csepeli György, az IHM politikai államtitkára a I. Startlap konferencián kedden Budapesten.

Kulcsszavak: konferencia IHM Startlap
2003. március 12. 09:39

Első hazai konferencia az internetes közösségekről

2003. március 11-én konferenciát szervez a Startlap. A konferencia a hazai internetes mozgalmak történetével, fejlődésével és jövőjével foglalkozik.

Kulcsszavak: konferencia Startlap
2003. március 6. 12:20

85 ezer játékost vonzott a Startlap Labirintusa

Rekord részvétellel zárult a Startlap (www.startlap.hu) öt héten át tartó online játéka, a Labirintus2 (www.startlaplabirintus.hu). A magas részvételi számhoz a játék nagy volumenű offline és online beharangozó kampány, valamint a több ezer értékes nyeremény is hozzájárult.

2002. december 17. 10:18

Elindult a Startlap hírgyűjtő portálja

A Startlap elindította legújabb szolgáltatását, a Hírstart.hu-t (www.hirstart.hu). A site dinamikus tartalmat, a legfontosabb magyar híroldalakon megtalálható anyagokat szolgáltatja. Ezen a héten már kiemelten foglalkozik az önkormányzati választásokkal.

Kulcsszavak: Startlap onlineszolg
2002. október 15. 10:16

Startlap: elkészült az ezredik weboldal

A 18 hónapja szerveződő lapmozgalom keretében idén augusztusban megszületett az ezredik Lap.hu oldal. A tematikus linkgyűjteményeket összefogó, önszerveződő netes mozgalom sikerét a Startlap Labirintus 2 játék elindításával és a szerkesztők között kisorsolt ajándékokkal ünneplik.

Kulcsszavak: Startlap website
2002. szeptember 3. 10:10

Már több mint 500 lap.hu oldal a Startlapon

Az 500. tematikus linkgyűjtemény is kikerült a Startlap internetes lapmozgalma, a lap.hu oldalaira.

Kulcsszavak: onlineszolg Startlap
2001. december 4. 21:32

Fórummal bővült a Startlap

Fórumot indított Startlap (www.startlap.hu). A portál fórumát a Startlap közönségén túl a lap.hu (www.lap.hu) külső szerkesztőinek, valamint a tematikus oldalakat látogató internetezőknek is ajánlja. A Startlap fóruma a www.startlapforum.hu webcímről érhető el.

2001. június 12. 11:34

Találkoztak a Startlap-szerkesztők

Első alkalommal találkoztak a valóságban május 12-én az új netes közösség, a lap.hu rendszer oldalszerkesztői. Az esemény házigazdája a Startlap csapata volt. A rendezvényre több mint 40 oldalszerkesztő jött el az ország minden részéből.

Kulcsszavak: Startlap onlineszolg
2001. május 17. 12:21

A százezresek táborában a Startlap

A VNU Budapest Lapkiadó Rt.-hez tartozó Startlap belépett a százezres látogatószámmal rendelkezők táborába, melybe eddig csak az Origo és az Index tartozott. Az alig egy hónapja beindított internetes lapmozgalma, a lap.hu rendszer sikerének is köszönhetően nyitóoldali látogatottsága (session) szerint a Startlap már a második helyezett a magyarországi portálok között, megelőzve az Indexet.

Kulcsszavak: onlineszolg Startlap
2001. április 12. 20:35

Marketinglap a szakmának és a laikusoknak

Új, tematikus linkgyűjtemény indult a marketing- és reklámszakmának szóló információkkal a marketing.lap.hu címen.

Kulcsszavak: website Startlap
2001. március 14. 13:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37