Carnation kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Carnation

A Carnation Group együttműködik a Google-lal

Statégiailag fontos megállapodás jött létre a Carnation Group anyacége, a POSSIBLE és a Google között, a Wildfire kapcsán, mely mérföldkőnnek számít a Carnation életében.

2013. július 30. 16:22

Megújult Szerencsejáték-honlap

Áprilistól megújult designnal, könnyen elérhető tartalommal és a hazánkban még újdonságnak számító közösségi sajtószobával várja látogatóit a Szerencsejáték Zrt. új honlapja.

Kulcsszavak: website Carnation
2011. június 8. 18:58

Átadták az idei Gyurós Tibor-díjakat

Tizenharmadik alkalommal adták át az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) által alapított díjat.

2010. június 10. 11:25

Oszd meg utazási élményeidet az iWiW-en!

A Carnation által fejlesztett új alkalmazás segítségével megoszthatjuk utazási élményeinket ismerőseinkkel az iWiW-en!

Kulcsszavak: iWiW Carnation
2010. február 16. 10:19

A Carnation fejlesztheti a Danubius Rádió portálrendszerét

A Carnation nyerte el az új danubius.hu portálrendszer tervezésére és fejlesztésére kiírt pályázatot.

Kulcsszavak: Carnation website
2009. január 14. 17:25

Microsoft Gold Certified Partner címet kapott a Carnation

A hazai online ügynökségek közül elsőként Gold Certified Partner minősítést szerzett a Carnation. Ez a nemzetközi elismerés azokat a cégeket illeti meg, melyek nagyszámú referenciával és minősített szakemberekkel bizonyítják hozzáértésüket.

Kulcsszavak: Carnation +céginfo
2008. október 1. 13:04

Biztasd a magyar sportolókat az interneten!

A Carnation július 21-én indította el a ZOOM.hu megrendelésére készített Szurkolói Videófal website-ját, melyen hat magyarországi város járókelői üzenhetnek a Pekingben versenyző magyar sportolóknak.

Kulcsszavak: olimpia Carnation
2008. augusztus 5. 20:41

EnergiaKaland - interaktív oktatási website

Az EnergiaKaland website az általános és középiskolások energiatudatosságra neveléséhez járul hozzá játékos és informatív formában.

2008. június 15. 17:38

Office 2007 kampány - virágküldés keresőmarketinggel

A Microsoft a Carnationt és az Allison Advertisingot bízta meg az Office 2007 Small Business promóciójával. A Carnation feladata volt a banner és a microsite megtervezése mellett, a médiatervezés és vásárlás, és a keresőmarketing kampány elkészítése.

2008. április 12. 07:58

Antenna Hungária: vállalati portál Sitecore alapokon

Újabb Sitecore alapú vállalati portált fejlesztett a Carnation, miután megnyerte az Antenna Hungária vállalati portálrendszer megújítására kiírt tenderét. A technológiai váltás és adatmigráció mellett a Carnation feladata volt a site teljes körű arculati megújítása is.

2008. április 1. 12:21

Heineken: Keresőmarketing és új Bajnokok Ligája site

A Heineken Magyarország Champions League témájú hírportálja, a www.championsplanet.hu, naprakész információkat szolgáltat a Bajnokok Ligája történéseiről, friss hírekkel, Bajnokok Ligája történelemmel, a 2006-07 szezon legszebb góljainak videóválogatásával várja a focivilág iránt érdeklődőket.

Kulcsszavak: Carnation website sport
2008. március 17. 13:49

Carnation: Európai Minőség a Multimédiában

A Carnation immáron második alkalommal ért el helyezést a European Seal of Excellence in Multimedia díjon – a zsűri arany fokozattal díjazta a cég teljesítményét. A díjat a hannoveri CeBIT kezdőnapján, 2008. március 4-én adták át Tóth Krisztiánnak, a Carnation vezérigazgatójának.

Kulcsszavak: díj Carnation CeBIT
2008. március 4. 18:38

Fütyülős brandsite - első hely a Reklámmustrán

Az idén harmadik alkalommal megrendezett Reklámmustrán a Carnation online kategóriában első helyezést ért el a Zwack számára készített Fütyülős brandsite-tal.

Kulcsszavak: reklám Carnation
2008. február 6. 09:06

Carnation: eFestival duplázás

Az idén hetedik alkalommal megrendezett eFestivalon a Carnation két kategóriában is első helyezést ért el: a Wukiland microsite az eSzórakozás, míg az MTV50 portál közérdekű információ szolgáltatás kategóriában szerzett első helyet.

2007. december 8. 18:14

Carnation-NetAcademia együttműködés

A Carnation a .Net platform mellett is letette voksát, így a PHP és Java kompetencia megőrzése mellett egyre több erőforrást allokál az új területre. Fejlesztői képzéshez, valamint a vonatkozó Microsoft minősítések megszerzéséhez a NetAcademia Oktatóközpontot választotta partneréül, de a két cég a továbbiakban hosszú távú együttműködést tervez.

Kulcsszavak: Carnation NetAcademia
2007. november 28. 16:43

Díjazták a StartLab internetes tehetségkutató pályázat nyerteseit

Lezárult a Startlap és a Carnation internetes tehetségkutató pályázata, a StartLab. Magyarország legkedveltebb nyitólapja, a Startlap és a Carnation online kommunikációs ügynökség 2004. szeptemberében hirdetett tehetségkutató pályázatot 16-24 év közötti diákok és fiatalok részére.

2005. február 7. 11:05

MTV Híradó Online és digitális hírügynök a Carnationtől

Az MTV Új Média Kft a Carnation-t bízta meg a Híradó Online televíziós hírportál tervezési és kivitelezési feladatainak elvégzésével.

2004. október 4. 18:36

StartLab internetes tehetségkutató pályázat

A pályázat célja, hogy egy új generáció tehetségeinek segítségével időutazást tegyünk az elkövetkezendő 20 évbe, az internet jövőjének és a jövő internetének világába.

2004. szeptember 15. 19:20

Carnation-Invitel keretszerződés

Több sikeresen lezárt közös projekt eredményeként együttműködési keretmegállapodást írt alá 2004 júliusában az Invitel és a Carnation.

Kulcsszavak: Invitel Carnation
2004. augusztus 22. 09:00

Carnation - Újabb energiaipari site

A Budapesti Elektromos Művek Rt. megbízásából a Carnation megtervezte és kivitelezte az energiaipari cég új vállalati website-ját.

Kulcsszavak: website Carnation
2004. augusztus 15. 10:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52