Új főszerkesztő a Startlapnál

forrás Prim Online, 2007. május 1. 09:03
2007. május 1-jétől Bognár Bálint irányítja főszerkesztőként a Startlapot. A szakember korábban projektfelelősként és Lap.hu-koordinátorként dolgozott a portálnál.
Bognár Bálint karrierjét az Educatio Kht, Sulinet Programirodájában kezdte, ahol először holnapfejlesztéssel, majd európai uniós informatikai fejlesztési projektek koordinálásával foglalkozott.

A szakember 2005 májusában csatlakozott a Sanoma Budapest Újmédia-divíziójának csapatához, mint a Lap.hu mozgalom koordinátora. Vezetése alatt zajlott a Lap.hu oldalak első nagy minőségi revíziója, amikor a szigorítások érvényesítése mellett sikerült az oldalak és a mozgalom szerkesztőinek számát – egyúttal a Lap.hu mozgalom népszerűségét – tovább növelnie.

2006 novemberétől már projektfelelősként dolgozott a Startlapnál, ahol a Startlap csoport fejlesztéseinek résztvevőjeként nagymértékben járult hozzá a site eredményességéhez és fejlődéséhez. Idei feladata lesz többek között a Startlap megújítása, amelynek előkészítésében ugyancsak jelentős szerepet vállalt.

Bognár Bálint az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szociológusként végzett, majd ezt követően a Nyugat-magyarországi Egyetem Informatikai Menedzseri képesítését szerezte meg. Angolul és németül beszél.
Kulcsszavak: Startlap CIO

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A szombati kiszállítás bevezetése után aznapi csomagautomatás kiszállítással erősít az eMAG

Jelentős logisztikai fejlesztésekkel segíti az eMAG a Budapesten és Pest vármegyében élő ügyfelek kiszolgálását: az online áruház a hétköznap délig leadott megrendeléseket várhatóan még aznap több mint háromszáz, a térségben működő easyboxba szállítja ki. Az új szolgáltatás a platformon aznapi kiszállításra jelölt termékekre vonatkozik.

2024. április 22. 16:07

Új területen erősít az OTP Mobil

Tovább bővültek az OTP Mobil által kínált innovatív fizetési lehetőségek, így már nem csak a Simple alkalmazás és a SimplePay megoldások előnyeit élvezhetik a felhasználók. A fintech vállalat ugyanis felvásárolta a HelloPayt, amely elsősorban vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek és fesztiválok fizetési rendszereit üzemelteti.

2024. április 22. 14:31

A napenergia-innovátor TSS4U az ABB technológiáját használja

A hollandiai TSS4U innovatív, szigetüzemű napenergia-rendszereket szállít világszerte kritikus alkalmazásokhoz, így segítve a vállalatokat abban, hogy a dízelgenerátorokat fenntartható energiával váltsák ki. Távközlési tornyok, olaj- és gázipari létesítmények, valamint víztisztító telepek energiaellátása támaszkodik a TSS4U napelemes rendszereire, amelyek a legmagasabb követelményeket támasztó környezetben is megbízható energiatermelést biztosítanak.

2024. április 22. 13:02

AGV-k: a vezeték nélküli evolúció

Ismerje meg, hogyan emelték a HMS Networks a vezeték nélküli technológiákban szerzett szakértelme és az Anybus termékei a Mercedes-Benz vezető nélküli szállítórendszer (AGV) flottáját egy magasabb szintre.

2024. április 22. 09:55

ABB: 2024. I. negyedévi eredmények

Björn Rosengren, vezérigazgató: „A magas bázisadatokhoz viszonyított első negyedéves teljesítményünk azt mutatja, hogy az év jól indult, a megrendelések dinamikája erősebb a vártnál, az árrés rekordmagas, a készpénztermelési teljesítményünk erős. Mindez kellő magabiztosságot ad ahhoz, hogy a 2024-ben várt árrést felfelé módosítsuk.”

2024. április 20. 19:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50