EMC Global Services: bővített VMware-portfolió

Kovács Attila, 2009. január 12. 13:21

Az EMC ma bejelentette, hogy „Gold” szintű hivatalos VMware-tanácsadóként (VAC), a VMware-rel kötött globális szövetségét megerősítve és kibővítve segíti a nagyvállalati ügyfeleit abban, hogy szerte a világon gyorsabban kiaknázhassák az információs infrastruktúrák és adatközpontok virtualizálásából származó üzleti előnyöket.

Az EMC Global Services VMware-portfóliója a legfontosabb ügyféligényekre koncentrál, segít a következők elérésében: virtualizált környezetek üzletmenet-folytonosságának megvalósítása a VMware Site Recovery Manager (SRM) termékkel; követendő eljárások használata a VMware-üzemeltetés, -felügyelet és a jelentéskészítés területén; a VMware infrastruktúra gyorsítása és megvalósítása; kliensvirtualizáció tervezése, bevezetése.

Az EMC több mint 1400 gyakorlati VMware-kiképzést kapott szolgáltatási szakértőt és mérnököt állíthat csatasorba, és több száz, a VMware Certified Professional (VCP) minősítést is megszerzett szakembere van azért, hogy teljes körű stratégiai, tervezési, megvalósítási és felügyelt szolgáltatásokat nyújthasson mindazok számára, akik gyorsan szeretnék beépíteni a VMware-architektúrákat és műveleteket az adatközponti és távoli irodai környezetekbe, illetve az asztali rendszerekkel kapcsolatos stratégiákba. Az EMC a VMware platform köré épülő egyre több professzionális szolgáltatást kínál azok számára, akik szeretnének előrelépni a VMware bevezetésének a folyamatában, valamint felügyelt szolgáltatásokat nyújt a virtuális infrastruktúrák felügyeletéhez és karbantartásához segítséget keresők számára. A cég támogatja az EMC Proven megoldások fejlesztését, amelyek egyaránt integráltan működnek az EMC- és VMware-technológiákkal is. Szolgáltatási szakértői e megoldások előnyeit kihasználva segítenek azoknak, akik például a Microsoft, az Oracle és az SAP kritikus fontosságú alkalmazásait szeretnék használni VMware platformon. Ennek következményeként az ügyfelek kiszámítható eredményekhez és jobb műveleti hatékonysághoz juthatnak az alkalmazások teljes életciklusa során.
   
Az EMC Velocity Authorized Services Network (ASN) partnerekkel együtt dolgozó ügyfelek szintén növelni tudják majd a virtualizáció üzleti hasznát. Az ASN-partnerek megfelelően képzettek, megfelelő minősítéssel és gyakorlati tapasztalatokkal rendelkeznek ahhoz, hogy értéknövelt szolgáltatásokat kínálhassanak a VMware környezetekben. Az ASN-partnerek használhatják az EMC-nek a virtualizált alkalmazáskörnyezetekhez készített megoldástesztelő rendszereit, valamint adott felhasználási módok esetében (amikor EMC-technológiákat alkalmaztak VMware-környezetekben) kihasználhatják EMC követendő eljárásainak és módszertanának előnyeit.

Kulcsszavak: EMC VMware

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb húszezer laptopot szállít a Delta Systems Kft. az iskoláknak

A tavaly őszi szállítás után idén újabb, csaknem 20 ezer laptopot kapnak Békés, Jász-Nagykun-Szolnok, Baranya és Somogy vármegye diákjai a Delta Systems Kft. közreműködésével mintegy 4 milliárd forint értékben. A Klebelsberg Központ nevében eljáró Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) a csaknem húszezer darab notebook beszerzésével kapcsolatos közbeszerzés nyerteseként nevezte meg a Delta Systems Kft. vezette konzorciumot, mellyel a négy vármegye tanulói számára biztosítják a digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeit. 

2024. április 24. 10:12

Együttműködésre lép a CETIN Hungary és a Pécsi Tudományegyetem

A független, integrált távközlési infrastruktúra-szolgáltató CETIN Hungary Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara a jövőben három kiemelt területen működik együtt: a kiberbiztonsági szolgáltatások fejlesztésében, a kutatás-fejlesztési tevékenység színvonalának további emelésében, illetve az építőiparban egyre elterjedtebb és ismertebb építményinformációs modellezéssel (BIM) kapcsolatos kölcsönös tudástranszferben.

2024. április 23. 16:21

Bevállalós ötletekkel versenyeznek a Megoldások a holnapért döntősei

Kiválasztották a legjobb nyolc csapatot a Samsung és az EdisonKids Megoldások a holnapért kihívásán. A jövő oktatása, a fenntarthatóság és a közösségfejlesztés iránt elkötelezett fiatalok megkezdhetik a felkészülést a döntőre. A következő hetekben a csapatok elképzelésük prototípusát alkothatják meg és tesztelhetik működését a mentorok közreműködésével. A diákok a szakértők segítségével készülnek a végső, májusi megmérettetésre, ahol a három legjobb csapat összesen 6 millió forint összértékű Samsung készülékkel bővítheti egyéni és oktatási intézménye eszközparkját.

2024. április 23. 14:44

A boldog gyerekekből lesznek sikeres felnőttek

Több mint 600 támogatott, 105 diploma, 606 nyelvvizsga, 246 informatikai bizonyítvány. Csak néhány eredmény, amit a 19 éve működő Csányi Alapítvány és az általa mentorált fiatalok elértek. Az alapítvány valódi sikere a számok mögött, a személyes történetekben rejlik – hangzott el Zánkán az Alapítvány által szervezett idei Életút Fesztiválon április 20-án. A kiemelkedő informatikai és idegen nyelvi képzések mellett a végzett fiatalok a megszerzett kapcsolati tőkét, a közösség erejét tartják a legfontosabbnak. Nemcsak a Csányi Alapítvány nagykorú már, hanem egyre több mentoráltból vált olyan fiatal felnőtt, akik büszkén támaszkodhatnak az alapítvány segítségével megszerzett tudás mellett egymásra, „Csányisokra” is.

2024. április 23. 11:35

Állásbörzét és karrierfelkészítést tart szerdától a Corvinus

Több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni a Corvinus Egyetem idei karrierexpóján április 24-én és 25-én. Az eseményen részt vevők sok tippet gyűjthetnek karrierjük beindításához, kiteljesítéséhez is. Ebben nemcsak több tucat, corvinusos diplomával színes és sikeres életutakat bejáró szakember segít személyesen, de megtanulható a ChatGPT és a LinkedIn munkakeresői célokra optimalizált, profi használata is. 

2024. április 23. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50