Gyors és olcsó út egy best-of-class pénzügyi szoftverhez

forrás Prim Online, 2011. január 3. 15:50

A UNIT4, a világ vezető, változáskövető ERP és pénzügyi menedzsment szoftvereket szállító vállalata bejelentette, hogy elérhetővé vált a Coda Cloud Rebel, a Coda termékportfolióját kiegészítő, best-of-class pénzügyi szoftver-elérési opció, amely olcsó, hosztolt felhasználási lehetőséget biztosít. Azon pénzügyi- és vállalatvezetők számára nyújt megoldást, akik teljes szabadságot szeretnének élvezni az igényeiknek megfelelő speciális megoldások kiválasztásában és ezek felhasználási módjában (szoftver telepítése az adott vállalat telephelyén, szoftver használata cloud alapokon, vagy e kettő ötvözésével: szoftver használata „hibrid” jelleggel).

A Coda Cloud Rebel a UNIT4 népszerű Coda Financials termékéhez kapcsolódik, amelyet jelenleg több mint 2900 vállalat használ világszerte és amelyet a világ pénzügyi vezetői több mint 30 éve a piac legátfogóbb és legegyüttműködőbb pénzügyi szoftvermegoldásának tartanak.

Az új cloud felhasználási opciót Bostonban mutatták be először a világ vezető technológiai elemzői előtt, mint a UNIT4 új, „Independece Stratégiájának” egyik elemét, amely újabb alacsony költségű, változáskövető megoldásokat kínál a folyamatos változásban élő vállalatok (Businesses Living in Change – BLINC) számára. A Coda Financials közismerten kiválóan képes együttműködni más üzleti szoftverekkel, amely lehetővé teszi a függetlenségre törekvő felhasználók számára, hogy saját egyedi igényeiknek megfelelően válasszák ki és integrálják megoldásaikat. Ideális választás azon vállalatok számára, amelyek vállalategyesülések, felvásárlások, új pénzügyi szabályozások bevezetése, vagy átszervezések előtt állnak.

A Coda Cloud Rebel biztonságos működést és választási lehetőségeket kínál
A Coda Cloud Rebel számos hosztolt számítástechnika modellben és környezetben alkalmazható:

    Virtual-Machine (VM) környezet:
A Coda Cloud Rebel többféle hardware-telepítési lehetőséget biztosít, ami lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy kívánság szerint szabadon váltsanak a cloud-alapú és a helyi informatikai környezetek között, az alábbi variációk szerint:
-    Belső Privát Cloud rendszer (a vállalatok a saját hardware-üket optimalizálják)
-    Külső Privát Hibrid Cloud rendszer (a vállalatok külső hardware opciók előnyeit élvezik)
-    Hibrid rendszer (a fentiek bármilyen kombinációja)


    Privát Cloud Környezet: A Coda Cloud Rebel hosztolását a UNIT4 Hybrid Computing Központja kezeli, amely a Coda Financials ügyfelei számára csupán egyetlen kapcsolati pontot igényel, biztosítja a szükséges szerződési feltételeket és szolgáltatás szinteket, egy központosított rendelkezési/jelentéskészítési központot, felhasználói IT támogatást és egy telefonos/email-es , illetve önkiszolgáló portál támogatást. A vállalati adatok kezelése/hosztolása céljából 2 féle hibrid privát cloud opció érhető el:
- UNIT4 Hybrid Computing Központ
- Iparág-specifikus hosting központok.

A szoftverek hosztolása a Telecity adatközpontjaiban történik, amely Európa vezető adatközpont kezelője. Minden adatközpont és IT szolgáltatási tevékenység ISO-27001 minősítéssel rendelkezik.

    Redundáns WEB Gerinchálózat és Adattároló Komponens: Ez a hatékony rendszervédelmi megoldás a UNIT4 Hybrid Computing Központjának legelőnyösebb szolgáltatásait ötvözi a Telecity gerinchálózatával. E műveletek magas szintű hozzáférhetősége teszi lehetővé azt is, hogy a rendszert abban a pillanatban lekapcsolják, amint probléma adódik. A száloptikás vezetékek egy addicionális monitoring réteget biztosítanak, amely azonnali kombinált hibaelhárítást és adatvisszanyerést tesz lehetővé.
 

Kulcsszavak: UNIT4 pénzügy ERP

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egész Európából érkeztek szakértői javaslatok az európai egészségügyi adattér megvalósításához

Tudatos elkötelezettség, széles körű ismertség és szoros együttműködés szükséges ahhoz, hogy a kontinens országai teljes mértékben kiaknázhassák európai egészségügyi adattérben (EHDS) rejlő lehetőségeket – vélik azok az európai szakértők, akik ajánlásokat fogalmaztak meg a kezdeményezés sikere érdekében. Az EHDS célja a polgárok egészségügyi adatainak uniós szintű rendszerben való kezelése és ezáltal a határokon átnyúló egészégügyi ellátás javítása. Az Európai Bizottság reményei szerint a rendszer a kutatási lehetőségeket is bővíteni fogja, mivel a kutatók és a piaci vállalatok számára lehetőséget nyit nagy mennyiségű egészségügyi adat elemzésére.

2024. május 29. 19:01

Új gyártóbázist nyit az Eaton Finnországban

A szünetmentes tápegységek (UPS) piacán tapasztalható erős növekedésre reagálva az Eaton egy új, korszerű üzemmel növeli gyártókapacitását Helsinkiben. Az UPS-rendszerek iránt különösen az adatközpontok ágazatában nagy a kereslet, ahol az AI-alapú alkalmazások és a digitális adatkezelés nagy feldolgozási igényei miatt létfontosságú a folyamatos áramellátás és valószínűsíthető a bővítés szükségessége. Ezeket a rendszereket széles körben használják az áramkimaradások és a feszültségingadozások ellen, mind a kereskedelmi és ipari épületekben, mind pedig az egészségügyi ágazatban egyaránt.

2024. május 29. 17:33

Kényelmet és biztonságot nyújtanak a Continental innovációi az új Mercedes-Benz E-osztályban

A Continental fontos alkatrészeket és termékeket szállít az új Mercedes-Benz E-osztályhoz. A cég intelligens eszközalapú hozzáférési megoldásával (röviden CoSmA) a technológiai vállalat olyan rendszert kínál, amely az okostelefonokat vagy az okosórákat autókulcsokká alakítja. A technológia a digitális kornak megfelelő kényelmes felhasználói élményt tesz lehetővé. A Continental most először kínál olyan teljeskörű rendszert, amely átfogó kapcsolatot biztosít a jármű digitális ökoszisztémája, az okoseszközök és a felhő között.

2024. május 29. 14:28

Együtt a korszerű oktatásért

Megújult a SIÓ-Eckes iskolásokat támogató pályázata: a 2024-től „Köszi, SIÓ!” néven futó programban a vállalat az iskolák digitális oktatásának támogatását tűzte ki célul, hogy a gyerekek és a pedagógusok még több korszerű eszközhöz juthassanak. A sikeresen pályázó intézmények összesen 150 tablettel lehetnek gazdagabbak, sőt a modernizáció mellett elfogadásra motiváló mesével és óratervvel is segíti a tanárok munkáját a vállalat. A pályázatok online leadására 2024. július 14-éig van lehetőség.

2024. május 29. 09:57

"Pénz, de honnan? 2024."

Beindultak és egész évben kitartanak az előnyös pályázati kiírások kkv-knak, és sorra hirdetik meg a KAP, az agrárium idei pályázati kiírásait. A "Pénz, de honnan? 2024" roadshow utolsó, budapesti állomásán június 20-án is sok új kedvezményes, támogatott forrást hoznak az előadók Közép-Magyarország kkv-döntéshozóinak és az agrárium szereplőinek.

2024. május 28. 20:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52