Újabb öt országgal bõvült a Sony Ericsson közép-európai régiója

forrás Prim Online, 2011. július 15. 07:21

Öt országgal bővült az Andrea Gaal, a Sony Ericsson közép-európai regionális igazgatójának irányítása alá tartozó terület: mostantól Albánia, Bosznia-Hercegovina, Szerbia és Koszovó, illetve Montenegró is a régióhoz tartozik majd.

Andrea Gaal több mint húszéves munkatapasztalattal rendelkezik a telekommunikáció, a multimédia és IT ipar területén. Miután irányítása alatt a Sony Ericsson CHAT régió (amelybe Ausztria és Svájc tartozik) az egyik legsikeresebbé vált, Andrea Gaalt 2009 októberében kinevezték az amerikai régióhoz tartozó Sony Ericsson Canada ügyvezető igazgatójává. Andrea Gaal a közelmúltban kapta meg a vállalat kiemelkedő egyéni teljesítményért adományozott díját, részben a nyereségesség területén világszerte elért legnagyobb növekedésért, részben pedig az Xperia X10 igen sikeres kanadai piaci bevezetéséért. Észak-amerikai sikere után 2010 októberében vette át a közép-európai régió vezetését, amelyhez eredetileg hat ország tartozott: Csehország, Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia és Szlovénia. Ez a piaci egység növekedett most további öt országgal - Albániával, Bosznia-Hercegovinával, Szerbiával és Koszovóval, illetve Montenegróval.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Sony Ericsson

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB tovább bővíti energetikai portfólióját

Az ABB bejelentette, hogy megállapodást írt alá a Siemens Kínában működő szerelvény részlegének felvásárlásáról. Az akvizíció bővíti az ABB piaci jelenlétét, és kiegészíti regionális ügyfélkínálatát az okosépületek piaci szegmensében. 

2024. május 24. 19:29

A Lufthansa Systems Hungária második alkalommal nyerte el a „Megbízható Munkaadó” díjat

A Lufthansa Systems Hungária sorozatban második alkalommal nyerte el a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) által, pályázat útján odaítélt „Megbízható Munkaadó” díjat. A kitüntető címmel azokat a cégeket ismerik el, amelyek kiemelkedő vállalati kultúrájuknak köszönhetően példamutató módon gondoskodnak kollégáik munka- és életkörülményeiről. A „Megbízható Munkaadó” díjat a szakmai zsűri az idei évtől 3 évre ítéli oda a sikeres pályázók részére.

2024. május 24. 14:37

Ipari hulladékáramból kulcsfontosságú ipari nyersanyag

A gumi-, a kerámia- , az üveg- és a kozmetikai iparban nélkülözhetetlen cink-oxid (ZnO) zöld előállításának arányát kívánja növelni az EIT InnoEnergy azzal, hogy befektet a forradalmian új technológiát kifejlesztő lettországi vállalatba, a Catalyco-ba.

2024. május 24. 11:36

A Dürer Park új irodáihoz a Siemens biztosítja az energiaelosztást

Budapest egyik legnagyobb lakóingatlan- és irodaház-fejlesztése zajlik a Városliget közvetlen szomszédságában. A Dürer Park projekt keretében a XIV. kerületi Ajtósi Dürer sor melletti 3,7 hektáros terület újul meg teljesen. 

2024. május 24. 10:02

Már tizedik éve lehet pályázni a Városmarketing Díjra

Májusban elindult a városmarketing „gyémántok” szakmai elismerések gyűjtése! A tizedik alkalom egy hosszabb pályázati időszakot ölel fel, mert a díj is csatlakozik a Magyar Marketing Szövetség februári díjátadó gálaestjéhez, így a pályázatok egészen 2024. december 31-ig folyamatosan beadhatóak a Magyar Marketing Szövetség és a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézet versenyére. 

2024. május 23. 21:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17