Adverticum AdServer 2.0 - Megújult külső után, gazdagabb funkcionalitás

forrás Prim Online, 2012. február 2. 10:29

A magyarországi online tartalomszolgáltatók túlnyomó többségének hirdetés-kiszolgálását végző Adverticum Adserver a designváltását követően funkcionalitásában is gazdagodott: az Adverticum AdServer 2.0 pontosabb szabályozást és kifinomultabb működést biztosít a felhasználók számára.

A továbbfejlesztett Adverticum AdServer 2.0 legnagyobb előnye, hogy az új szabályozó rendszernek köszönhetően azonnali, azaz real time kampányoptimalizálást tesz lehetővé, ezáltal is növelve a hirdetések hatékonyságát. A mai piaci környezetben a hirdetők számára kiemelkedően fontos, hogy üzeneteiket gyorsan, pontosan és költséghatékonyan tudják eljuttatni a lehető legjobban meghatározott célcsoport számára, s mindezt látványos és kreatív hirdetési formákba öntve. Erre kínál megoldást az Adverticum AdServer 2.0.

„Az Adverticum AdServer fejlesztésekor azt a két fontos vezérelvet követjük, hogy fejlesztéseink a nemzetközi piaci trendek és a hazai ügyféligények összehangolásával történjenek. Az Adverticum fennállásának több mint tíz éve alatt mindig a minőségi terméktámogatáson és a felhasználóink egyedi igényeinek kiszolgálásán volt a hangsúly. Elsősorban ezeket az igényeket összegezve tervezte meg fejlesztői csapatunk az AdServer 2.0-t”- nyilatkozta Balatoni Emese ügyfélkapcsolati igazgató, aki hozzátette, hogy a számos új funkció mellett az eddigieknél is hatékonyabb és kreatívabb hirdetési megoldásokat is kínál a rendszer.

Az újdonságok közül kiemelkedő az inApp helymeghatározás, amely a mobilalkalmazásokban megjelenő bannerek földrajzi elhelyezkedés alapján történő célzására (targetálására) alkalmas. Az okostelefonok és a táblagépek használata egyre elterjedtebb és változó helyszínekhez köthető, ezért a hirdető számára előnyös, ha az alkalmazásokban megjelenő hirdetések a felhasználó tartózkodási helyének figyelembevételével jelennek meg. Ha a mobilalkalmazás képes a pontos helymeghatározásra földrajzi szélesség és hosszúság szerint, és ezen adatokat továbbküldi az Adverticum AdServer-nek, akkor a megfelelő koordináták megadásával könnyen célozhatók a hirdetések. Így valósulhat meg például, hogy egy bevásárlóközpont üzleteinek hirdetései jelennek meg az ott tartózkodó és az alkalmazást használó mobilkészülékén.

A kampányok folyamatos figyelése, a mind pontosabb menedzselési folyamat támogatása érdekében került az AdServer 2.0-ás verzióba az új értesítési rendszer, mellyel testre szabhatók a kampányok állapotáról küldött üzenetek, így a felhasználó beállíthatja, hogy ki, milyen eseményekről, milyen gyakoriságban kapjon értesítést. Ezzel lehetőség nyílik akár az azonnali beavatkozásra és a hirdetés optimalizálására annak érdekében, hogy a kampány a hirdetői igényeknek maximálisan megfeleljen.

Egy másik újdonság a kampányidőszak korábbinál rugalmasabb beállíthatósága, így a hirdetések megjelenései pontosabban szabályozhatók egy adott időszakon belül. Az új funkció lehetővé teszi egy alapbeállítással, hogy egy adott kampány bannerei mely hónapokban, napokon és órákban jelenjenek meg vagy azt, hogy mikor ne.

Az AdServer 2.0 felhasználóinak a munkáját könnyíti meg az az átalakító gomb is a rendszer adminisztrációs felületén, amelynek segítségével más, külső hirdetéskiszolgáló rendszerekből érkező (pl. reklámügynökségek által küldött) kódokat az AdServer egyetlen gombnyomással alakítja át akként, hogy minden mérési funkció mindkét oldalon egyformán elérhető legyen. 

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

Az SAP SE bejelentette, hogy három évre, 2028 végéig meghosszabbította Christian Klein vezérigazgatói megbízatását és igazgatótanácsi tagságát. A társaság egyúttal meg is erősítette Klein szerepét, az Igazgatóság elnökévé nevezve őt ki, korábbi szóvivői státusza helyett.

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

Komoly szakmai kritériumok alapján választotta ki a világ 250 legjobb EdTech cégét a TIME magazin és a Statista. A hétezer cégből két pillérre – a pénzügyi erősségre és az iparági hatásra – épülő pontrendszer alapján állították össze a listát, amelyen a magyar Xeropan az előkelő 35. helyet szerezte meg, az európai cégek között pedig a 11. lett és egyben az egyetlen magyar vállalat a nemzetközi ranglistában.

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

Tizenegyedik alkalommal díjazták Randstad Awarddal hazánk legnépszerűbb munkáltatóit. A magyar munkavállalók véleménye szerint idén a LEGO a legvonzóbb hazai munkáltató, a BT (British Telecommunications) lett a második, a harmadik helyen pedig a Mercedes-Benz végzett. 

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

A CEU Határtalan Tudás előadássorozatán részt vett kiváló magyar tudósok előadásaiból tanulhatnak a középiskolások a CEU digitális oktatási platformján. Ürge-Vorsatz Diana, Barabási Albert-László, Spiró György, Pléh Csaba, Falus András, Csaba László, Bányai Éva. Csak néhány név azok közül, akik előadásait a középiskolai pedagógusok segítségül hívhatják a tanítás során a tananyag kiegészítéséhez.

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52