MT: Egy díjcsomaghoz két SIM kártya - megoldás mobilinternet-megosztásra

forrás Prim Online, 2012. május 23. 12:20

A Magyar Telekom a kifejezetten üzleti ügyfeleknek bevezetett ÉnCégem díjcsomaghoz már Tandem kártyát is kínál.

A kis- és közepes üzleti vállalkozások számára nyújtott, személyre szabható ÉnCégem díjcsomaghoz előfizetésenként egy második SIM kártya, úgynevezett Tandem kártya is igényelhető, amely az okostelefonon és táblagépen, vagy notebookon egy időben történő mobilinternetezést teszi lehetővé. A Tandem kártya segítségével – amelynek havi díja 320 Ft nettó (bruttó 407 Ft) -, az internetforgalom tetszőlegesen megosztható a kártyát használó két eszköz között.

További újdonság, hogy két készülék is választható egyszerre egy díjcsomagban.  Az ÉnCégem 3XL díjcsomag esetén 0 Ft kezdőrészlettel Samsung Galaxy Y okostelefon, valamint Samsung Galaxy Tab 8.9 táblagép is vásárolható, 2 éves határozott idejű szerződés aláírása mellett.

A hatékony és távolról is elérhető céges kommunikációt szolgálja a Virtualoso eMail Mobile postafiók is, amely újonnan igényelt Tandem SIM kártya mellé 1 éven keresztül 0 Ft-ért kapható. A Virtulaloso eMail Mobile postafiók előnye, hogy bármikor, bárhonnan elérhető a vállalati levelezés és céges naptár, amelyek folyamatosan szinkronizálhatók mobiltelefonon keresztül.  A szolgáltatáshoz saját domainnév (xy@sajatcegem.hu) is jár külön költség nélkül, amellyel egyedi céges e-mail cím alakítható ki a vállalat és a kollégák számára, mindezt SPAM vírusvédelem és 24 órás szakértői támogatás teszi biztonságossá.

Az ÉnCégem díjcsomag tehát az üzleti ügyfelek eltérő igényeihez kialakított, rugalmas, három alapcsomagból (ÉnCégem Start, ÉnCégem, ÉnCégem Prémium) álló konstrukció, amelyek havi díja a szabadon választható mobilinternet adatforgalmi opciótól és a kiegészítő szolgáltatásoktól függ. További feltételek a www.uzletitelekom.hu weboldalon olvashatóak.

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

IT Fitneszteszt 2024 - idén is megmérik a régió diákjainak digitális készségeit

Idén Magyarország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Ukrajna részvételével zajlik a régió nagyszabású, online digitáliskészség-felmérése, az IT Fitneszteszt. Az elsősorban az általános iskola végzős diákjait és a középiskolás korosztályt célzó felmérés nem csupán a kitöltők számára nyújt valós képet a szórakozáson túl a tanulás és más hétköznapi online feladatvégzés terén szerzett gyakorlati ismereteikről, eredményeinek összesítése tanáraik, illetve a szakpolitikusok munkáját is segítheti azáltal, hogy fény derül erősségeikre és a fejlesztendő területekre egyaránt.

2024. május 21. 16:03

Először szerzett aranyérmet magyar csapat a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

Az idén Szíria által rendezett Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpia (IIOT) világversenyt a miskolci Földes Ferenc Gimnázium diákjai nyerték meg a tíz résztvevő csapat közül. A világverseny előkészületeihez is jelentősen hozzájárult Magyarország, hiszen az idei versenyre kiválasztott feladatok kétharmadát magyarok állították össze.

2024. május 16. 09:55

Krausz Ferenc Nobel-díjas fizikusnak ítélték idén a Neumann Professzori címet

Ismét magyar Nobel-díjas kapta a BME és a Neumann Társaság által alapított Neumann Professzori címet: Krausz Ferenc fizikus az ultragyors lézertudomány területén elért tudományos teljesítményéért részesült a kitüntetésben. A fizikus által megalapozott tudomány a mikrochipgyártástól kezdve a daganatos betegségek diagnosztizálásáig számos területen hozott forradalmi változást. A kitüntetésre május 11-én került sor a Műegyetem Ünnepi Szenátusi Ülésén, ahol a díjat a BME rektora és a Neumann Társaság elnöke adta át.

2024. május 14. 09:53

Indul a K&H STEM pályázat: az IT hallgatók innovatív megoldásait várják

Technológiai pályázatot hirdet a K&H a hazai IT képzést nyújtó felsőoktatási intézmények hallgatói számára, hogy elismerje azon fiatal szakembereket, akik kiemelkedő szakmai, tudományos dolgozataikkal hozzájárulnak az új, innovatív megoldások kitalálásához és inspirációként szolgálnak mások számára. A közel 2 millió forint anyagi támogatást és szakmai projektmunkában való részvételi lehetőséget biztosító pályázatra alap- és mesterképzés kategóriákban, összesen 8 témakörben – köztük AI, fintech és felhőtechnológiában – lehet jelentkezni itt.

2024. május 6. 19:53

Megalkották az első magyar AI alapú éttermi asszisztenst

A koronavírus-járvány okozta elszigetelődés adta az inspirációt egy kis baráti társaság számára, hogy olyan közösségi applikációt fejlesszen, ami megkönnyíti az információszerzést, a tájékozódást, miközben a vendéglátóhelyek kiszolgáltatott helyzetét is orvosolni tudja.  A kis közösségi alkalmazás bár népszerűvé vált, de a várt áttörést nem érte el, ezért a csapat egy inkubációs programban kapott segítséget felhasználva fejlesztette ki a jelenlegi formában elérhető rendszert.

2024. május 1. 13:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17