Alcatel-Lucent kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Alcatel-Lucent

Létrejön a világ második legnagyobb távközlési cége

Már csak az amerikai nemzetbiztonsági engedély hiányzott a Nokia-Lucent egyesüléshez: most a kínaiak jönnek.

2015. szeptember 15. 14:26

Az Alcatel-Lucent felvásárlással a Nokia lehet a világ második legnagyobb cége

A piaci verseny szempontjából nem találta aggályosnak, ezért jóváhagyta az Európai Bizottság, hogy a finn Nokia felvásárolja a francia Alcatel-Lucent távközlési vállalatot.

2015. július 27. 10:18

A Nokia bevásárolná magát az Alcatelbe

A finn cég tárgyalásokat folytat konkurense, a francia Alcatel-Lucent SA megvásárlásáról, hogy az egyesült cég fel tudja venni a versenyt a svéd Ericsson és a kínai Huawei Technologies vállalatokkal.

2015. április 14. 17:53

Elsők között épít ki teljes Közép-Európát lefedő Ethernet hálózatot a GTS CE

Az IDC előrejelzése szerint az Ethernet szolgáltatások piaca 2013-ra 5,6 milliárd amerikai dollárra nő Európában, ami 123 százalékkal magasabb, mint 2009-ben. A GTS az elsők között kínál majd teljes közép-európai régióra kiterjedő Carrier Ethernet szolgáltatásokat.

2010. május 19. 14:37

Megújuló energiákra épül az Alcatel-Lucent nyertes pályázata

Az Alcatel-Lucent bejelentette, hogy Alternatív energiaprogram a Globális Zöld Távközlésért elnevezésű programját győztesként hirdették ki az Európai Bizottság fenntartható energiával foglalkozó 2010. évi európai versenyén Az Alcatel-Lucent a „Piaci átalakulás – Önkéntes elkötelezettség”  kategóriában nyerte el az elismerést.

2010. március 28. 16:53

A Pannon az Alcatel-Lucentet választotta mobilhálózatának fejlesztésére

A Pannon GSM az Alcatel-Lucent all-IP megoldását választotta mobil core hálózatának és meglévő IP/MPLS-alapú mobil gerinchálózati infrastruktúrájának egyesítésére. A teljes hálózat IP-re történő átalakításával a Pannon a mobil adatforgalom előrelátható nagy növekedésére kíván felkészülni, és megteremti a későbbiekben bevezetésre kerülő LTE (Long Term Evolution) technológia alapjait.

2010. február 23. 17:01

Alcatel-Lucent a Mobile World Congress 2010-en

A február 15-én, hétfőn nyílt Mobile World Congress (MWC) rangos eseményen az Alcatel-Lucent is képviselteti magát. A távközlési vállalattal kapcsolatos több új hír is itt látott először napvilágot.

Kulcsszavak: Alcatel-Lucent
2010. február 16. 07:23

Alcatel-Lucent eszközök az AT@T hozzáférési hálózati szegmensében

Bár a napokban keletkezett hír szerint az Ericsson és az AT&T között a vezeték nélküli technológiákon alapuló 20 éve fennálló együttműködés legújabb állomása az LTE hálózat építése, a beszállításban részt vesz az Alcatel-Lucent is, amellyel az AT@T szintén megállapodott. Az Ericssonnal való megállapodás az AT&T arra vonatkozó stratégiáját is kiegészíti, hogy tovább növelje a 3G mobil szélessávú szolgáltatások sebességét és teljesítményét, hogy az LTE-technológia irányába mutató fejlődés során a legjobb, legfejlettebb felhasználói élményt kínálhassa ügyfeleinek a világ minden részén.

Kulcsszavak: Ericsson AT Alcatel-Lucent
2010. február 15. 17:34

Dicsérik az Alcatel-Lucent IP-routerek piacán elért eredményeit

Az Alcatel-Lucent (AL) Magyarország arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a Dell’Oro piacelemző 2009 harmadik negyedévi adatai szerint az AL immár ötödik negyedéve folyamatosan növeli piaci részesedését a szolgáltatói routerek szegmensében (négy százalékkal növelte részesedését 2009 harmadik negyedéve és 2008 harmadik negyedéve között). Továbbá: a vállalat 4,8 százalékpontot erősödött ugyanezen időszakban az edge routerek rendkívül dinamikusan bővülő alszegmensében, így részesedését 20,5 százalékra növelve, jelenleg második helyezett a globális piacon.

Kulcsszavak: Alcatel-Lucent router
2009. december 6. 17:13

LTE alapú szélessávú hálózatok sebességét megnövelő új technológia

Az Alcatel-Lucent Bell Labs bejelentette: végrehajtotta a világ első helyszíni bemutatóját az LTE alapú vezeték nélküli szélessávú hálózatok sebességét megnövelő új technológiával.

2009. november 11. 11:15

Alcatel-Lucent: jövőre már nő a távközlési világpiac

Az Alcatel-Lucent szerint 2010-ben már világszerte növekedni fog a távközlési piac: ennek időpontja térségenként és országonként, illetve szolgáltatónként változó lesz, ám nagy valószínűséggel a piac fejletlensége és ezért az infrastrukturális fejlesztések nagy igénye miatt először a fejlődő országokban következik be.

Kulcsszavak: Alcatel-Lucent
2009. október 9. 10:05

Tovább nőtt az Alcatel-Lucent vesztesége

Nyolc egymást követő veszteséges negyedév után az idei első negyedet is hiánnyal zárta az Alcatel-Lucent, a világ második számú távközlési hálózatépítője.

Kulcsszavak: Alcatel-Lucent +mérleg
2009. május 6. 08:13

Tovább nőtt az Alcatel-Lucent vesztesége

A francia-amerikai Alcatel-Lucent - európai részében a földrész második számú távközlésiberendezés-szállítója - szerdán 1,321 milliárd eurós veszteséget jelentett adó után a tavalyi utolsó negyedévről kisebbségi részesedések nélkül, jóval nagyobbat az egy évvel korábbi, 48 milliós hiánynál.

Kulcsszavak: Alcatel-Lucent +céginfo
2009. február 5. 08:26

Hatezres leépítés az Alcatel-Lucentnél

Az Alcatel-Lucent komoly megszorító intézkedésekre készül 2009-ben, ezért több ezer főtől fog megválni vegyes vállalat.

Kulcsszavak: Alcatel-Lucent +céginfo
2008. december 14. 18:33

Újdonság a mobil adatok és laptopok védelmére

Az ITBN 2008 kiállítás egyik érdekessége volt az Alcatel-Lucent Nonstop Laptop Guardian (NLG). Ez az egyszerűen használható kommunikációs és biztonsági megoldás (a laptop oldaláról nézve egy kártya) a Bell Laboratóriumtól származik, mely az Alcatel-Lucent része.

2008. október 23. 12:46

Az Alcatel-Lucent száloptikát visz a háztartásokba

"Fiber-to-the-Home" (FTTH) mottóval fél napos munkakonferenciát tartott az Alcatel-Lucent (A-L) Magyarország Kft. A távközlési és hálózati szolgáltatóknak szóló, angol nyelven tartott szakmai eseményen, 40 résztvevő előtt Joachim Van Leeuve, az A-L képviselője bemutatta a szélessávú, megbízható biztonságos hálózati hozzáférési technológiákat, az A-L FTTH megoldásait, jellemzőit, a kültéri és beltéri (házon, lakáson belüli) hálózati megfontolásokat, valamint az A-L vízióját a következő generációs FTTH-ról.

Kulcsszavak: Alcatel-Lucent hálózat
2008. augusztus 25. 14:02

Alcatel-Lucent: GPON a hazai telko szolgáltatóknak

Gigabites Passzív Optikai Hálózati (GPON) megoldásának legújabb, 4.5-ös változatát jelentette be mai sajtótájékoztatóján az Alcatel-Lucent (A-L) Magyarország.

2008. augusztus 19. 14:44

Alcatel-Lucent: tovább nőtt a veszteség

A francia-amerikai Alcatel-Lucent - európai részében a földrész második számú távközlésiberendezés-szállítója - még mindig nem igazolta a 2006-os vállalategyesülés előnyeit, mert mind gyengébb a második generációs mobil berendezések piaca, a szállítók között éleződik az árverseny, a csoport a felzárkózó piacokon, Kínában és Indiában veszteséges szerződésekre is rákényszerült piaci pozíciója védelmében, miközben a csoport sokat költ fejlesztő beruházásokra és szerkezetváltásra, és a gyenge teljesítmény miatt súlyos arculatérték-leírásokra is kényszerült.

Kulcsszavak: Alcatel-Lucent +céginfo
2008. július 30. 08:35

Beindult az első európai Wimax hálózat Amszterdamban

A WorldMax nevű társaság megkezdte az első európai Wimax szélessávú vezeték nélküli internethálózat üzemeltetését a holland fővárosban.

2008. június 18. 21:30

Alcatel-Lucent:95 millió eurós veszteség

A francia-amerikai Alcatel-Lucent - európai részében a földrész második számú távközlésiberendezés-szállítója - még mindig nem igazolta a 2006-os vállalategyesülés előnyeit, mert mind gyengébb a második generációs mobil berendezések piaca, a szállítók között éleződik az árverseny, miközben a csoport sokat költ fejlesztő beruházásokra és szerkezetváltásra, de nagy reményekkel tekint a jövőbe.

2008. május 5. 08:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52