Epson-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Epson-hu

Piacon az Epson első, A3+-os, külső tintatartályos nyomtatócsaládja

Az Epson két új A3+-os készülékkel bővítette külső tintatartályos nyomtatócsaládját. Az L1300 egy négyszínes A3+-os tintasugaras nyomtató, mely akár 1 Ft-os lapköltséget biztosít az irodai felhasználóknak. Az L1800-as nyomtató hatszínű tintatartállyal szintén ultra alacsony költségű nyomtatást kínál laborminőségű nyomatok mellett a fotósok, reklámügynökségek számára.

2014. június 3. 09:12

Epson: tintatartályos nyomtatókkal a maximális költséghatékonyságért

Az Epson új stratégia alapján folytatja működését, mely a költséghatékonyság maximalizálására irányul. A cég termékportfoliójában a gazdaságos, beépített tintatartállyal szerelt készülékek kapnak nagyobb teret, a tintapatronos nyomtatók kínálata pedig jelentősen csökkeni fog.

2013. március 21. 13:38

Drasztikusan visszaesett a informatikai eszközök piaca

A kiskereskedelmi forgalom drasztikus visszaesése miatt 30-40 százalékos bevételcsökkenéssel számol az informatikai perifériákat gyártó EPSON a magyar piacon, pénzügyi évének első felében.

2009. május 28. 11:04

Full HD házimozi-kivetítő az Epsontól

Az Epson Magarország ma Budapesten bemutatta EMP-TW1000 jelű új, "HD Ready" házimozi-kivetítő készülékét. A full HD, azaz akár 1920x1080 képpont felbontást nyújtó eszköz az Epson 3LCD technológiájú Dream Six paneljét (Crystal Clear Fine echnológiáját) alkalmazza.

Kulcsszavak: Epson-hu projektor Epson
2007. január 17. 18:22

Dinamikusan fejlődik az Epson Magyarországon

Idén nyáron ünnepelte harmadik születésnapját hazánkban az Epson. Magyarországon a cég évről évre növekvő eladásokról és piaci részesedésről számolhat be.

Kulcsszavak: Epson-hu
2006. november 8. 16:14

Epson: új munkatársak a magyarországi csapatnál

Két új taggal bővült az EPSON alakuló magyarországi csapata. A két új tag egyben két új pozíciót is jelent: Fábián Miklós a terjesztésért és a kereskedelmi partnerekért, Draskóczy Árpád pedig a kiskereskedelmi piacokért felelős.

Kulcsszavak: +céginfo Epson Epson-hu
2003. augusztus 1. 14:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

A csevegőprogramok térhódításának folyamatát vizsgálta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatása. A hagyományos telekommunikációs eszközök folyamatos visszaszorulása évről évre megfigyelhető, és mára eljutottunk oda, hogy a „– Holnap hívlak. – Melyiken?” –párbeszéd már nem a vezetékes vagy mobiltelefonra vonatkozik, hanem valamelyik csevegőfelületre vagy alkalmazásra.

2024. április 2. 13:14