NTT DoCoMo kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: NTT DoCoMo

Az emberi bőr érintését idéző mobiltelefont fejlesztettek ki Japánban

Egy emberre hasonlító és külső borításában is az emberi bőr érintésére emlékeztető mobiltelefonnal rukkoltak elő japán fejlesztők, hogy még közelebb hozzák egymáshoz a vonal túlsó végén lévő beszélgetőpartnereket.

Kulcsszavak: mobiltelefon NTT DoCoMo
2011. március 7. 11:58

Szabványosítják a mobiltelefon-szoftvereket Japánban

A négy legnagyobb japán elektronikai vállalat a mobiltelefon-szoftverek szabványosítása mellett döntött, hogy az egységesítésből eredő költségcsökkentés mellett a versenyképességet is növelni tudják - írja a Nikkei japán gazdasági napilap.

Kulcsszavak: mobiltelefon NTT DoCoMo
2010. április 27. 08:41

Szemmel vezérelhető mobiltelefont mutatott be az NTT Docomo

Szemmel vezérelhető mobiltelefont mutatott be a japán NTT DoCoMo mobilszolgáltató. A barcelonai Mobil World konferencián kiállított készüléken a fülhallgatókhoz kapcsolt elektródákkal segítségével, pusztán a szemmozgások alapján lehet hívásokat kezdeményezni és fogadni, vagy akár zenét hallgatni.

Kulcsszavak: NTT DoCoMo mobiltelefon
2010. február 18. 08:39

LTE 4G mobilok Barcelonában

A japán NTT DoCoMo mobilszolgáltató olyan készülékeket tervez bemutatni a februári Mobil Világkongresszuson, amelyek képesek a negyedik generációs LTE mobiltelefonos átviteli technológia kihasználására.

Kulcsszavak: NTT DoCoMo mobiltelefon
2010. február 2. 07:52

Extra-gyors sebességű 4G-s mobilplatformot fejlesztenek

Az ultragyors, maximum 7,2 Mbps letöltési sebességet biztosító HSDPA cat.8 mellett az SH-Mobile G4 támogatni fogja a HSUPA szabványt, amely jelentősen megnöveli a feltöltési sebességet egészen 5,7 Mbps-ra, ami a hagyományos 384 kbps sebesség tizenötszörösét jelenti.

2008. október 20. 13:02

Ha a cipőm tölteni tudna...

A japán NTT Docomo kifejlesztett egy olyan cipőt, amely minden lépéssel energiát termel, így alkalmas a kisebb készülékek feltöltésére.

Kulcsszavak: NTT DoCoMo mobiltelefon
2008. október 17. 20:47

Oroszországot és Japánt összekötő kábelt helyeztek üzembe

Az új tengeralatti kábel most első ízben közvetlen összeköttetést teremt a két gazdasági hatalom között, de megléte akár az Európai felhasználókra is kihatással lehet.

2008. július 5. 15:50

Szagletöltő mobil Japánban

Első hallásra meglepő, de olyan rendszer tesztelnek a legnagyobb japán mobilcég, az NTT DoCoMo közreműködésével, mely illatminták letöltésére képes.

Kulcsszavak: NTT DoCoMo mobilszolg
2008. április 13. 19:18

Japán mobilcéggel szövetkezik a Google

Google-alkalmazásokkal bővül a legnagyobb japán mobilszolgáltató, az NTT DoCoMo mobilinternet-rendszere.

2007. december 28. 11:03

300 Mb/s-os "Super 3G" szolgáltatást tesztel Japánban az NTT DoCoMo

A legnagyobb japán mobilszolgáltató, az NTT DoCoMo bejelentette, hogy 300 megabit/s  sebességű mobiltelefonos technológiát tesztel, amit a cég „Super 3G-nek” nevezett el.

2007. július 14. 18:21

Mobiltelefon Wii távirányító-jellegű funkcióval

A japán NTT DoCoMo egy olyan mobiltelefont dobott piacra a távol-keleti szigetországban, amelyet teniszütőként vagy kardként forgatva úgy irányíthatjuk a rajta futó játék menetét, akárcsak a Nintendo Wii konzol esetében.

2007. április 24. 11:15

Mobillal is lehet hamburgert venni Japánban

A japán NTT DoCoMo mobilszolgáltató olyan szerződést kötött a McDonald’s-szel, amelynek keretében a szigetországban ezentúl telefonjukkal is fizethetnek majd a sajtburgerért vagy a sült burgonyáért a mobilcég előfizetői.

Kulcsszavak: NTT DoCoMo mobilszolg
2007. február 27. 20:55

Mobilról vezérelhető PC 3G-segítséggel

A Mobile2PC alkalmazás segítségével 3G telefonunkról vezérelhetjük otthoni gépünket, mintha csak a PC előtt ülnénk.

Kulcsszavak: mobiltelefon NTT DoCoMo
2006. december 20. 10:03

Sorozatgyártású napelemes telefon készül

Az új technológiák fe3lkarolásáról ismert legnagyobb japán szolgáltató napelemes mobiltelefon prototípusát mutatta be.

Kulcsszavak: mobiltelefon NTT DoCoMo
2006. november 20. 21:52

Mobillal növelik a születések számát

Manapság már nem számít újdonságnak egy olyan mobil, amely figyelmezteti tulajdonosát, ne feledje el beszedni gyógyszereit, itt az idő. A japán NTT DoCoMo viszont még egy ennél is különlegesebb darabbal bővítette termékpalettáját, mégpedig egy a peteérésre emlékeztető készülékkel.

2006. október 31. 19:21

Alkoholteszt mobillal

Az NTT DoCoMo japán mobiltársaság egy szenzort épített be speciális FOMA-rendszerű maroktelefonjaiba, amelybe a sofőröknek egyszerűen csak bele kell fújniuk, a kiértékelt eredményeket pedig elküldi a mobil a hívó félnek.

2006. június 18. 09:34

Távirányítható robot valós idejű megfigyelésre

A japán NTT DoCoMo megjelentette második generációs FOMA hálózaton működő megfigyelőrobotját gyanakvó mobiltulajdonosok számára.

Kulcsszavak: robot NTT DoCoMo
2006. március 16. 10:15

A fejlett, de lassuló piac már nem kihívás a Vodafone-nak

A brit Vodafone Group döntése a japán piac elhagyásáról és egyben fejlődő piacokon történő beruházásai annak az egyre erőteljesebb irányzatnak a jelzései, amelyek során a szolgáltatók fejlesztési forrásaikat kivonják a korlátozott növekedési lehetőségekkel rendelkező területekről.

2006. március 7. 08:29

1 Gbit/s-os 4G adatátvitel az NTT DoCoMo-tól

A japán NTT DoCoMo mobilszolgáltató 20 km/órás haladási sebesség mellett 1 gigabit/s-os valós idejű mobil adatátvitelt produkált egy kísérleti negyedik generációs hálózaton, jelentette be a cég.

Kulcsszavak: UMTS DoCoMo NTT NTT DoCoMo
2005. június 26. 15:44

3G mobil internetezés PDF dokumentumon keresztül

Az Adobe és az NTT DoCoMo bejelentették, hogy a DoCoMo az Adobe Reader LE szoftvert fogja alkalmazni a 3G FOMA készülékein, így a népszerű i-mode szolgáltatást igénybevevők számára Adobe hordozható dokumentum formátumban (PDF) szolgáltatott nagyhatású, megbízható tartalomhoz biztosít hozzáférést.

2005. március 11. 14:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47