T-Online-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: T-Online-hu

Magyar Telekom: példátlan internetleállás történt, ami nem ismétlődhet meg

Példátlan internetleállás történt vasárnap kora délután, ami nem ismétlődhet, és nem is fog megismétlődni - mondta a Magyar Telekom (MT) műszaki vezérigazgató-helyettese az MTI érdeklődésére.

2009. január 26. 08:25

Átvágták a kábelt a vasárnap is dolgozó útépítők - Üzemzavar a T-Online-nál

Vasárnap kora délután összeomlott a T-Online internetszolgáltatása. Az Index információi szerint munkások vágtak el egy a gerinchálózathoz tartozó kábelt. Más internetes cégeknél is észlelték a problémát, mostanra a hálózat kezd magához térni.

Kulcsszavak: T-Online-hu
2009. január 25. 15:41

500 ezer szélessávú internet-előfizető a T-Online-nál

A T-Online szélessávú internetet használó ügyfeleinek száma a héten elérte a félmilliót. A magyar internetpiac vezető szolgáltatójának előfizetői között a kábelnetet választók száma meghaladja a százezret. 

Kulcsszavak: T-Online-hu DSL ADSL
2008. augusztus 19. 14:21

Interaktív szolgáltatásokkal készül az olimpiára a T-Home TV

A T-Online T-Home TV szolgáltatása a pekingi olimpia idején Magyarországon egyedülálló, külön díj nélkül igénybe vehető új funkciókkal, többek között SMS és e-mail értesítéssel, szavazással és hírszolgáltatással bővül.

2008. július 17. 13:11

100 ezer kábelnetes internet-előfizető a T-Online-nál

A magyar internetpiac vezető szolgáltatójának, a T-Online-nak a kábelnetes ügyfélszáma a héten elérte a 100 ezret, így a szolgáltató összesen már közel 500 ezer szélessávú előfizetőt szolgál ki.

2008. július 15. 14:23

A T-Home váltja a T-Com, T-Online és T-Kábel márkákat

A Magyar Telekom 2008 őszén bevezeti a T-Com, T-Online és T-Kábel márkákat felváltó T-Home márkát. A T-Home megjelenésével egy időben a Magyar Telekomhoz kapcsolódó „T” márka, valamint a lakossági és üzleti mobilszolgáltatások márkája, a T-Mobile is megújul.

2008. június 26. 16:15

Ingyenes ADSL próbahónap kötöttségekkel

Megtévesztő módon népszerűsítette ADSL szolgáltatását a T-Online Zrt. – állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). A szolgáltatónak emiatt 7 millió forint bírságot kell fizetnie.

Kulcsszavak: GVH jog T-Online-hu ADSL
2008. március 28. 12:52

Gyermekeknek és felnőtteknek: újdonságok a T-Home TV-n

Gyermekek és felnőttek számára is újdonságokat kínál februártól a T-Com és T-Online IPTV szolgáltatása, a T-Home TV. A kifejezetten  gyermekeknek szóló Kids programcsomag február második felétől rendelhető meg. A felnőtt nézőknek pedig az idei Oscar-díj átadás és a hazai Britmánia rendezvény alkalmából kínál nemzetközi és brit filmsikereket a szolgáltatás.

Kulcsszavak: T-Online-hu T-Com-hu IPTV
2008. február 21. 18:18

Számítógép + internet-előfizetés kamatmentes részletre

Mostantól azok is élhetnek a világháló nyújtotta határtalan lehetőséggel, akiknek eddig otthonukban erre számítógép híján nem volt lehetőségük: számítógépet és internet-előfizetést együttesen tartalmazó, komplett PC-Net csomaghoz rendkívül kedvező feltételekkel – fix havidíjért, kamatmentes részletre – lehet hozzájutni.

2007. december 3. 11:34

Milliárdos védjegypert nyert az origo

A origo Média és Kommunikációs Zrt., a T-Online Magyarország tartalomszolgáltatási területének jogutódjaként védjegybitorlás megállapításáról szóló pert nyert az OrigoApro.hu Kft.-vel szemben. A jogerős ítélet szerint a bíróság elutasította a felperes mintegy 19 milliárd forintos kártérítésre vonatkozó követelését, és az első fokon megítélt 1 millió forinton felül másodfokon további 300 ezer forint perköltség megfizetésére kötelezte a kft.-t.

Kulcsszavak: T-Online-hu jog Origo
2007. október 26. 13:32

Egyesült a T-Online hozzáférési üzletága és az Emitel a Magyar Telekommal

A cégbíróság bejegyezte a T-Online Magyarország Zrt.-ből kivált hozzáférési üzletág beolvadását a Magyar Telekom Nyrt.-be (MT), az MT és az Emitel Zrt. egyesülését, valamint a 2007. június 29-i rendkívüli közgyűlés által az MT alapszabályában elfogadott módosításokat - közölte a társaság.

2007. október 2. 08:39

Angol bajnokság magyar nyelven a T-Home TV-n

Mostantól T-Home TV csomagjaiban már magyar nyelven is elérhető a Eurosport2, a Premier Liga közvetítéseinek kizárólagos hazai csatornája.

2007. augusztus 15. 13:08

Két gigabyte-nyi postafiók minden T-Online netelőfizetőnek

Magyarország piacvezető internetvállalata a napokban egységesen két gigabyte-ra emelte a postafiókok méretét minden internet-előfizető ügyfele számára.

2007. június 8. 14:29

Kombinált internetcsomagok a T-Online-tól

A T-Online a T-Commal együttműködve két új, közös szolgáltatással jelentkezik áprilistól. Az internetet, az IP-alapú telefont és az IPTV-előfizetést magába foglaló Dupla illetve Tripla csomag testre szabott lehetőségeket, egyszerűsödő, kedvezőbb árú szolgáltatást kínál.

2007. április 23. 18:14

Élő Jean-Michel Jarre koncert a T-Home TV-n

Exkluzív élményben lehet része minden T-Home TV előfizetőnek március 28-án 15 órakor: ingyenesen, élő adásban nézhetik végig a világhíres francia zeneszerző, Jean-Michel Jarre antwerpeni stúdiókoncertjét.

Kulcsszavak: televízió T-Online-hu
2007. március 24. 14:37

Növekvő sávszélesség a Kábelneten

A Magyar Telekom területén nemrég végrehajtott átfogó ADSL sávszélesség-bővítést követően hamarosan a Kábelnet szolgáltatását igénybe vevők, valamint a Magyar Telekom szolgáltatási területén kívül élő T-Online Magyarország előfizetők is magasabb sávszélességeken internetezhetnek.

Kulcsszavak: ADSL KábelNet T-Online-hu
2007. március 21. 19:30

Újabb irodát bérelt a T-Online az Infoparkban

A T-Online 5.500 négyzetméter irodát bérelt a lágymányosi Infopark nyáron elkészülő "D" épületében - közölte a bérbeadást intéző Eston International ingatlan tanácsadó társaság.

Kulcsszavak: +céginfo T-Online-hu
2007. március 21. 11:02

HBO Digital – házi filmtár a T-Home TV-n

Havi húsz-ötven filmet tartalmazó csomagot kínál a filmek szerelmeseinek a T-Home TV új szolgáltatása, az HBO Digital, amely a mozicsatorna első “házi videotéka” szolgáltatása a közép-európai televíziós piacon.

Kulcsszavak: HBO televízió T-Online-hu
2007. március 20. 14:49

Új köntösben és tartalommal a freemail

Hamarosan megújul Magyarország legnagyobb ingyenes levelezőrendszere, a [freemail]. A vadonatúj külsőben megjelenő e-mail-szolgáltatáshoz nagyobb, 1 gigabájtnyi ingyenes tárhely jár, és a levelezés mellett telefonálni, chatelni valamint képeket és képeslapot küldeni is lehet.

2007. március 2. 17:41

Új márkamenedzser a T-Online-nál

2007. február 1-jétől Gárdos Beáta tölti be a T-Online tartalomszolgáltatásainak márkamenedzser pozícióját.

Kulcsszavak: CIO +céginfo T-Online-hu
2007. február 9. 18:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

A CEU Határtalan Tudás előadássorozatán részt vett kiváló magyar tudósok előadásaiból tanulhatnak a középiskolások a CEU digitális oktatási platformján. Ürge-Vorsatz Diana, Barabási Albert-László, Spiró György, Pléh Csaba, Falus András, Csaba László, Bányai Éva. Csak néhány név azok közül, akik előadásait a középiskolai pedagógusok segítségül hívhatják a tanítás során a tananyag kiegészítéséhez.

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55