Nortel: Open IP Environment útválasztó algoritmus

Zsadányi Pál, 2000. szeptember 17. 07:19
A Nortel Networks nyílt szabványokon alapuló útválasztó algoritmust megvalósító szoftvere egyre több gyártót hódít meg.
A Nortel Networks Bostonból jelenti, hogy a cég Open IP Environment kódnevű útválasztó szoftver implementációját - 200 más cég után - legújabban a Mahi Networks és a Paragon Networks vette át, hogy termékeiket minél gyorsabban tudják piacra tenni. A Nortel megoldása ugyanis jóval kevesebb fejlesztési munkát követel a tervezőktől, mintha saját ötleteik alapján dolgoznának. Ráadásul így az eszköz biztosan kompatibilisabb lesz a piacon található többi gyártmánnyal.

A Nortel szoftvere az internet forradalmi terjedését tovább segíti az Open IP Environment szoftverrel, mondta róla a Sterling Research tanácsadó elemző cég elnöke, San Alunni. Terjedése a hagyományos hálózati eszközökön túl olyan berendezésekben is várható, mint a mobiltelefonok, az intelligens épületek vagy a távvezérelhető háztartási eszközök. A szoftver paraméterei között szerepel, az útválasztási algoritmus mellett, például a minőségi szint, a fokozott adatvédelem, a jogosultságok ellenőrzése, a becsomagolás, az alagút technika, a felügyelet- és hálózatvezérlés.

Míg a Paragon Networks a rádiós hálózati rendszerek terén, addig a Mahi Networks a nagyvárosi szélessávú hálózati eszközök kategóriájában mondható vezető ipari szereplőnek.

Kulcsszavak: hálózat Nortel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14