Magyar szoftver nyert a Group 4-nél

, 2000. november 21. 10:53
Az őrző-védő tevékenység és pénzszállítás piacának egyik jelentős szereplője, a több mint 3 ezer főt foglalkoztató Group 4 Securitas meghívásos pályázatot írt ki, ügyviteli rendszere korszerűsítésére.
A szoftverváltást egyrészt a cégnél egyre erőteljesebben jelentkező információs igény - a felhalmozódott óriási adathalmazból a megfelelő vezető és pénzügyi információk kinyerése, illetve a széles körű adatelemzési lehetőség megteremtése - másrészt a hatékony adatrögzítés és egységes lekérdezés indokolta. A legkorszerűbb technológiákat felhasználó, kliensszerver-alapú, windows-környezetben működő integrált ügyviteli rendszerre kiírt tenderen részt vett külföldi és magyar fejlesztésű szoftverek közül rEVOLUTION Software ZENIT SQL vállalatirányítási rendszere került ki győztesen.

Borbándy László a Group 4 Securitas informatikai vezetője a jelenleg legkorszerűbb technológiák alkalmazása és a fejlesztőcég területen szerzett tapasztalata mellett az egyedi igények megvalósítása iránt mutatott, a nemzetközi versenytársakénál nagyobb hajlandóságot, s nem utolsó sorban a kedvező árkonstrukciót jelölte meg a siker okaként. A Group 4 az új rendszer bevezetésétől a számviteli rendszer hatékonyságának növelését, az eredmények jobb megjeleníthetőségét és a jobb költséggazdálkodás lehetőségének megteremtését várja.

Kulcsszavak: ügyvitel Revolution

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36