A Sun a legnagyobb Unix-platformintegrátor

, 2001. április 13. 17:18
Az International Data Corporation (IDC) elemzése szerint a cég konzultációs részlege, a Sun Professional Services vezeti a Unix-platformintegrátorok piacát – jelentette be a Sun Microsystems.
Magyarországon két évvel ezelőtt alakult meg a Sun platformintegrációval foglalkozó Professional Services részleg, amely mára 8 fővel áll az ügyfelek rendelkezésére a nagy, integrációt igénylő, elsősorban adatközponti és „storage area network” (hálózatba kapcsolt tárolási megoldások) projektek kivitelezésében. A magyar csapat folyamatos bővülése mellett az elmúlt pénzügyi évben megnégyszerezte árbevételét, több mint 15 integrációs projekt sikeres teljesítésével.

„A unixos konzultációs szolgáltatás továbbra is felszálló ágban van, részint a felmerülő e-business igények miatt, részint azért, mert a Unix operációs rendszer képes nagy mennyiségű tranzakció kezelésére, így méltán vezető platform a nagyvállalati és nagy feldolgozási kapacitást igénylő alkalmazások területén” – jelentette ki Stephanie Torto, az IDC megoldásintegrációs stratégiákért felelős vezető elemzője.

A Sun Professional Services konzultációs szolgáltatásokkal segíti az új, nagy teljesítményű informatikai megoldásokat kialakító vállalatokat. A konzultációs szolgáltatásokra támaszkodva sokoldalú, jól felügyelhető infrastruktúrára épülő nyílt, rugalmas, méretezhető, megbízható és biztonságos megoldások tervezhetők és valósíthatók meg.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55