CEBC: internet a szolgáltatóknak

, 2001. május 4. 11:31
Internet a Szolgáltatóknak, azaz Online Business Opportunities for Professional Services címmel rendezte meg konferenciasorozatának soron következő programját a Central European Business Centre 2001. május 3-án a KPMG székházában.
Az egész napot felölelő eseményen a konferencián részt vevő magyar csúcsvezetők szakértő cégek előadásain keresztül ismerkedhettek meg az internet üzleti célú felhasználásának lehetőségeivel, alkalmazási területeivel.

Ezzel foglalkozott a Kirowski Kft. is, kiemelve az internetes ügyfélkapcsolati, ügyfél-elégedettségi programjukat, az e-CRM rendszerét. A hallgatóság a CityReach International előadásában olyan fontos kérdésekre is választ kapott, hogy mennyibe kerül az e-business, mire érdemes költeni és mire nem, milyen technológiai megoldások léteznek, valamint milyen veszélyeket rejt magában az internetes nyitás és miért érdemes használni az internetet? Az E-Group Magyarország a tevékenységét projekteken keresztül megvalósító valós idejű vállalat új szervezetirányítási eszközrendszerét ismertette, kitérve a projekttervezésre és -követésre, az erőforrás-menedzsmentre, az idő- és költségelszámolásra és a projektzárás utáni feladatokra. A Noreg Kft. „A bizalom alapja: Biztonságos szolgáltatás” címmel áttekintette a szolgáltatók és az ügyfelek feladatait az elektronikus szolgáltatások biztonságos működéséhez. A világ legnagyobb televíziós- és hírügynöksége, a Reuters közel 1400 internetoldalra juttatja el információit. Tartalomszolgáltatását elsősorban a pénzügyi szolgáltatóknak és portáloknak nyújtja. A Napi online a print média és az internet viszonyát tárgyalta, kitérve az új médium, az internet előnyeire, az általa nyújtott lehetőségekre. Az SAP Magyarország Kft. a CRM (Customer Relationship Management) és az internet kapcsolatáról, az internetes értékesítésről és marketingről szólt.

A CEBC következő konferenciáját 2001. május 31-én tartja a távközlés, a médiaipar és az informatika konvergenciájáról és hatásairól a többi iparágra.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50