Együttműködési megállapodás - e-üzlet

MTI Sajtóadatbank, 2001. július 13. 19:25
A kis- és középvállalkozások e-üzlet világába való bekapcsolódásának elősegítésére kötött megállapodást a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és a Benedict School.
A megállapodás szerint a Benedict School munkatársai tanfolyamokat szerveznek, melyen megismertetik az érdeklődő vállalkozókkal az e-üzlethez szükséges informatikai fejlesztéseket, segítenek a fejlesztési tervek kidolgozásától a szükséges beruházások megvalósításán keresztül a működés beindításáig. A tanfolyamok költségtérítésesek. Az elméleti ismeretek megszerzését követően a vállalkozók anyagi támogatást kaphatnak a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítványtól informatikai fejlesztésükhöz.

A BVK összességében 2,5 milliárd forintos hitelkerettel rendelkezik a kis- és középvállalkozások támogatására, melyből az igényeknek megfelelően ad hitelt az informatikai fejlesztésekhez. Pályázatot nemcsak a Benedict School tanfolyamán részt vett vállalkozók nyújthatnak be, hanem minden, az e-üzlet területén működni kívánó budapesti mikro- és kisvállalkozás. A BVK a hitelelbírálásnál azonban előnyben részesíti a tanfolyam résztvevőit - közölte Katona Ágnes, a BVK-hitelprogram vezetője.

A BVK a fejlesztéshez szükséges pénzügyi erőforrások előteremtésén kívül közreműködik a pályázatok és üzleti tervek összeállításában, valamint a hiteligénylések szakszerű előkészítésében - olvasható a tájékoztatóban.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36