NETASQ befejezte az EdenWall akvizícióját

forrás Prim Online, 2012. január 25. 15:56

A NETASQ, Európa legnagyobb tűzfalgyártója sikeresen lezárta az identitás-alapú kapcsolatszűrő megoldásokat fejlesztő EdenWall Technologies akvizícióját. 

A tárgyalások befejeztével a NETASQ tulajdonába került a párizsi székhelyű vállalat összes biztonsági technológiája az információ- és eseménymenedzsment megoldás, a Prelude kivételével. Az EdenWall legnagyobb ügyfelének több más magas biztonságot megkövetelő vevő mellett a francia Védelmi Minisztérium és a francia hadsereg számít.
 
Az új technológia a NETASQ tervei szerint beépülhet az IPS tűzfalcsalád 2011-ben megjelent V9-es sorozatába, amelyen a Computing Security Awards zsűrije által az év KKV biztonsági megoldásának választott NETASQ U70 is alapul. A V9-es kiadás megnövekedett teljesítménnyel, új SSL titkosítást vizsgáló biztonsági szolgáltatásokkal, ipari SCADA protokollelemzőkkel, számos működésbeli átalakítással és teljesen új, könnyen átlátható kezelőfelülettel látta el a magas biztonságú, NATO és EU hivatalos használatra is alkalmas tűzfalcsaládot. Az új szolgáltatások beépítéséhez a NETASQ az EdenWall alapítóinak személyes segítségét is igénybe veszi.
Kulcsszavak: +céginfo Netasq

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50