Tánc, móka, kacagás és erotika show - ünnepel az Axelero

Szalay Dániel, 2001. december 8. 08:11
Eszem-iszom, dínom-dánom, móka és kacagás - röviden így lehet összefoglalni az Axelero pénteki eseményét, amelyen az internetszolgáltató kiemelt partnereinek képviselőin és a cég vezető munkatársain túl ismert médiaszemélyiségek is megjelentek – némelyikük viszont csak "virtuálisan". Az Axeleronál tehát ünnepelnek - joggal. Sikeres évet zártak és sikeres év elé néznek 2002-ben is.
Az újpesti MEO kulturális központban december 7-én ott járt Friderikusz Sándor, Fábri Sándor, Vitray Tamás, Havas Henrik és a boxmeccsére készülő Kovács Kokó, sőt maga Orbán Viktor miniszterelnök is – igaz mindannyian csak egy showműsor erejéig, akkor is a tehetséges utánzóművészeknek köszönhetően. A közönség elismerése, a nevetés persze nem maradt el.

Nagyon is valóságos - és sokak számára örömteli - volt viszont a szépséges Liptai Klaudia jelenléte, és az is, amit az est házigazdája, Drajkó László mondott köszöntőjében, sőt az is, ami Drajkó után következett...

A megjelenteket üdvözlő vezérigazgató, akarom mondani vezérizgató, a cég örömteli adataival nem kívánta terhelni a szórakozni vágyó egybegyülteket, de annyit azért büszkén árult el, sikeres év áll az Axelero mögött, amely most ünnepli első éves fennállását is. (Az esemény apropója a szülinap, a Mikulás és a közelgő karácsony)

Még egy magyarázattal tartozom a kedves olvasónak, miért is neveztem vezérizgatónak Drajkó urat. Beszédét ugyanis látványos erotika show is követte. (És még: bingó és más játék - jelentős nyereményekkel, tánc stb.)

Egy dolog biztos, az Axelero sikeres évet tudhat maga mögött, és újabb pénzügyileg eredményes esztendő vár rá - köszönhetően többek között az ADSL boomnak is. Az Axelero vidámságából nem maradnak ki az előfizetők sem - ez a hétvége például az ajándék nethétvége ideje (lásd a Prím Online erről szóló cikkét).

Kulcsszavak: +céginfo Axelero

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59