rEVOLUTION ügyviteli rendszer a Danka Magyarország Kft.-nél

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. február 4. 17:54
A rEVOLUTION Software Zenit SQL vállalatirányítási rendszerének bevezetése mellett döntött a hazai irodatechnikai piac egyik vezető képviselője, a Danka Magyarország Kft. A rEVOLUTION egyedi fejlesztéssel kiegészítve szabta rendszerét a vállalat igényeihez.
A Danka Magyarország Kft. a cég nemzetközi hálózatában is használt ügyviteli rendszert cserélte le a rEVOLUTION hazai feltétételeknek jobban megfelelő SQL-alapú alkalmazására.

A vállalat mérete, ügyfeleinek száma és fejlődésének üteme, valamint a fénymásolók értékesítéséhez, üzemeltetéséhez és karbantartásához kapcsolódó tevékenységek nagy száma megkövetelte, hogy a belső és külső folyamatokat pontosan azonosító, a döntésekhez szükséges kimutatások és gazdasági számítások elvégzésére alkalmas rendszer kerüljön bevezetésre. A Dankánál ezen belül különös hangsúlyt kapott az igény, hogy az egyes ügyfelekhez és tevékenységekhez tartozó folyamatok szétválasztásával elkülöníthetőek legyenek a sikeres és a kevésbé jövedelmező üzletágak.

A pályázatok elbírálása során fontos döntési szempont volt mind a fejlesztő cég ismertsége, referenciái, mind a szoftver tudása, bővíthetősége, és természetesen az ár is – mondta Tóvizi Tibor, a Danka Magyarország Kft. pénzügyi igazgatója. A rEVOLUTION rendszere a megmérettetésben mind a négy területen versenyképesnek bizonyult. A hazai cég melletti döntéshez hozzájárult még a hazai fejlesztésből adódóan a magyarországi törvényi előírásoknak való maradéktalan megfelelés, az aktuális jogszabályok folyamatos követése, valamint az egyedi fejlesztések terén szerzett szaktudás és rugalmasság is, amelyre a Danka számára szükséges speciális szervizmodul kifejlesztése terén volt szükség.

  • A Danka Magyarország Kft. a Danka Business Systems PLC magyarországi leányvállalata, a hazai irodatechnikai piac egyik vezető vállalata. Fő profilja a közepes és nagy teljesítményű digitális fénymásolók és nyomtatók forgalmazása, üzemeltetése és szervizelése. Közel 600 millió forint éves forgalmat bonyolít. Termékeivel, szolgáltatásaival jelen van költségvetési szerveknél, oktatási intézményeknél valamint vezető magyar és külföldi tulajdonú vállalatoknál egyaránt. Kiemelt ügyfelei közé tartozik többek között a Pénzügyminisztérium, a Gazdasági Minisztérium, a Magyar Szabadalmi Hivatal, a Magyar Országgyűlés Hivatala, a Budapesti Műszaki Egyetem, a Szent István Egyetem, az IBM Storage Products Kft., a Copy General Kft., a Paksi Atomerőmű Rt., a CopyCat Csoport Kft., a KÉSZ Kft. Az anyavállalat a Florida állambeli St.Petersburgban található központon és kutató laboratóriumokon kívül 700 képviseleti irodával rendelkezik világszerte, melyek forgalma eléri az évi 2,1 milliárd dollárt.
Kulcsszavak: Revolution ügyvitel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36