Panasonic GD87 beépített fényképezőgéppel

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. március 29. 20:45
A Panasonic az idei CeBIT kiállításon mutatta be új GD87 mobiltelefonját, amelynek piaci bevezetése 2002 őszén várható. A prémium kategóriába sorolt, funkciógazdag modell a vállalat idei kínálatának zászlóshajója.
A beépített fényképezőgéppel felszerelt GD87 MMS multimédiás üzenetátviteli megoldása segítségével, vagy e-mail üzenethez csatolt mellékletként azonnal elküldhetjük az elkészített képet. A fényképet a készenléti üzemmód háttérképernyőjeként is elmenthetjük, az egyes telefonszámok mellé fotókat is rendelhetünk "arcképes telefonkönyvünkben", így híváskor automatikusan megjelenik eszközünk kijelzőjén a hívó fél arca.

A GD87 nagy felbontású, 65 000 szín megjelenítésére képes TFT-kijelzője alkalmas a finom részletek megjelenítésére. Az apró képernyőn még a fényképezőgéppel megörökített érzelmi árnyalatok is pontosan azonosíthatók. Az MMS segítségével színes állóképeket és audioklipeket küldhetünk barátainknak, és ragyogó színhatás mellett tekinthetjük meg a beérkezett multimédiás üzeneteket, az internetről letöltött játékokat és képeket. Ráadásul a WAP 2.0 színes böngésző arról is gondoskodik, hogy a GD87 felhasználóit soha nem fenyegesse az unalom.

A GPRS-támogatás révén az üzleti felhasználók magas adatletöltési sebességet érhetnek el, és gyakorlatilag folyamatos kapcsolatot tarthatnak fenn hálózatukkal. A SyncML-funkciónak köszönhetően telefonjukat infravörös technológia útján akár személyi számítógépükkel vagy PDA-jukkal is szinkronizálhatják.

Az elegáns kagylóforma óhatatlanul az eszköz kézbevételére csábít. A stílusos formatervű, kompakt telefon kiegészítő LCD-kijelzője már az előlapon tájékoztat a hívó fél kilétéről. Ha a felhasználó asztali hangszóróval is rendelkezik, a hívás fogadásához szét sem kell nyitnia a kagyló "héját".

A GD87 16 hangból álló polifón csengőhangja minden eddiginél jobb minőségben szólaltatja meg a kiválasztott csengőhangot. Az eszköz minden ütemet akkordként játszik le, és ezzel az eredeti zeneszáméhoz még hasonlóbbá teszi a hangzást. Az előre felvett hangeffektusok alkalmazása esetén mobilunk csengésére garantáltan mindenki felkapja a fejét!

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50