Panasonic GD67: személyiséghez igazodó "színes" telefon

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. március 29. 20:55
Az idei CeBIT másik Panasonic-újdonsága, a GD67 piaci bevezetése 2002 nyarán várható. A Panasonic mobiltelefonjai közül elsőként a GD67 a színskála számos elemét (összesen 256 színt) képes megjeleníteni.
A játékok futtatásakor és az új, színes grafikák letöltésekor egyaránt kiválóan teljesítő kijelző lehetővé teszi, hogy a felhasználó színesben tekintse meg a telefon menüsorait, és emellett még a WAP-böngészés élményét is gazdagítja. (A készülék nem támogatja a teljes színskálájú WAP-böngészést, ám színstílus-megjelenítő jellemzője lehetővé teszi, hogy felhasználó előre meghatározott színeket használjon a böngészés során.)

A GD67 képes felhasználója személyiségéhez igazodni. Az átlátszó hátlapot eltávolítva az ember egyéni ízlésének megfelelően díszítheti mobilját. A kiválasztott fotót vagy színes magazinlapot a csomagban található sablon segítségével méretre vágva, bárki egyszerűen elkészítheti az egyéniségét tükröző, hátlapba illeszthető képet.

A GD67 "megszólalásáról" 16 hangból álló polifón csengőhang gondoskodik. Az eszköz minden ütemet akkordként játszik le, ezzel még hasonlóbbá teszi a hangzást az eredeti zeneszáméhoz.

Az új modell a multimédiás üzenetátvitelt támogató EMS-szabványnak (Enhanced Message Service) is megfelel, az EMS-kompatibilis telefont használóknak szánt üzenetekhez formázott szöveg, képek, animációk és hangok csatolhatók.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50