Új rEVOLUTION számlázó programok kicsiknek és nagyoknak

Piacon a Számla Varázsló, a Számla No.1 3.0 verziója és a Számla No.2.

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. április 12. 12:58
A rEVOLUTION Software az elmúlt év végétől kezdte meg sikeres számlázó-programjainak, a Számla Varázsló és a Számla No. 1 új, 3.0-ás verzióinak értékesítését, illetve meglévő ügyfeleinél a korábbi verziók frissítését. Ez év elején pedig piacra dobta a szoftvercsalád legújabb tagját, a Számla No. 2-t, amely a számlázáshoz kapcsolódóan már készlet-nyilvántartási feladatok ellátására is alkalmas.
Az új változatok a komplex számlázási feladatok ellátásán túl számos, a számlázáshoz kapcsolódó kimutatási, adatlekérdezési és egyéb kényelmi funkciókat is tartalmaznak. Az új számlázó szoftverek többek között a programok korábbi verzióit használóktól kapott visszajelzések alapján kerültek kialakításra. A hazai fejlesztésnek köszönhetően az új programok mindegyike maradéktalanul megfelel a számviteli törvényi előírásoknak és a rendeletekben megfogalmazott elvárásoknak. A rEVOLUTION új szoftverei elsősorban a kis- és középvállalatok számára készültek, de a korábbi tapasztalatok alapján akár nagyvállalatoknak és multinacionális cégeknek is megoldást jelentenek azokon a területeken, ahol a „nagy” ügyviteli programba nem illeszthető számlázási feladatok ellátására van szükség. A „3.0-ás” szoftverek különböző változatai a beépített szolgáltatásoktól függően bruttó 10-60 ezer forint közötti áron szerezhetők be, így minden vállalat elérhető áron juthat az igényeinek megfelelő változathoz.

A vállalat az elmúlt év utolsó két hónapjában 210%-kal növelte számlázó-programjainak értékesítését, megközelítve ezzel a 2000-es évszámváltást megelőzően tapasztalt felfokozott keresletet. A rEVOLUTION számlázó-programot használók száma mára már meghaladja a hétezret. A növekedés egyrészt az új felhasználók egyre emelkedő számának, a korábbi változatokat használó cégek számára értékesített upgrade verzióknak, illetve a más cégek szoftvertermékeiről „áttérők” egyre szélesebb körének köszönhető.

A Számla No. 1 és Számla No. 2. új, 3.0-ás verziószámú változatainál az első lényeges újítás rögtön a program indításakor érzékelhető a speciális indítópult megjelenésekor. Itt találhatjuk meg a működtetéshez szükséges főbb funkciókat, a rendszerfunkciót, a kapcsolódó segédprogramokat, valamint a kiegészítő dokumentációkat, amely a gyors áttekinthetőséget biztosítja. Sok új, kényelmi funkcióval is bővültek a programok (például számlázás közben is felvihető új vevő, szolgáltatás vagy termék, azonnal bevételezhető nyitó készlet, százalékos kedvezmény adása, szabadon rögzíthető illetve módosítható ÁFA-kulcsok és fizetési módok, előleg- és helyesbítő számla, bármikor megtekinthető nyomtatási kép, stb.) amelyek mind a napi számlázás további egyszerűsítését szolgálják. A új rEVOLUTION szoftverek már LED-es vonalkód-leolvasó használatára is alkalmasak.

A számlázóprogram-család legnagyobb tudású változata, a SzámlaVarázsló Standard, illetve DeLuxe 3.0-ás verziója számos hasznos extra funkciót tartalmaz. A szoftverrel közel 110 féle különböző kimutatás készíthető, amelyek rendkívül gyorsan – a nagy ügyviteli rendszereknél is használatos kristályriportnak köszönhetően – kérhetők le. Készíthető helyesbítő és előleg számla is, ezen kívül a program több bankszámlaszámot is kezel. Így a számlakiállításnál kiválasztható, hogy melyikre utalja a vevő a vételárat.

A program számos önálló paraméterezési lehetőséget is tartalmaz. Ilyen például az extra adatok funkció, amelynek segítségével számlákhoz, árukhoz, partnerekhez olyan adatokat is csatolhatunk, amelyeket a program alapértelmezésben nem tartalmazott. Ennek kialakítása egyedi igények alapján történik. Az Adatimport funkció segítségével a korábbi rEVOLUTION szoftverekben lévő adatokat egyetlen mozdulattal átemelhetjük a 3.0-ás verzióba, így a bevezetés nem jelent adatvesztést. A szoftver használatával nyomon követhető a számlák pénzügyi kiegyenlítése is, lehetséges szállítólevél nyomtatása, cikkszám szerinti keresés és számlázás, illetve a korábbi számlák megismétlése is.

A Deluxe verzióban pedig export és deviza számlát is kiállíthatunk, sőt terméklista felhasználásával árajánlatot is készíthetünk. Ez a változat a több üzlettel, árusító egységgel rendelkezők számára is megoldást jelent, hiszen a központi árlista funkció alkalmazásával mindegyik üzletben azonnal megváltoztathatjuk az árlistát.

A Számla Varázsló kisebb testvéreihez hasonlóan már szintén rendelkezik a LED-es vonalkód-leolvasón keresztüli adatbevitel lehetőségével is.

Kulcsszavak: ügyvitel Revolution

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36