Az Oracle csoportmunkát támogató új alkalmazás-együttesse

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. július 15. 12:56
Az Oracle legújabb szoftverterméke, a cég „állásidő-mentes” szoftver-infrastruktúrájára épülő Oracle Collaboration Suite csoportmunka-alkalmazásegyüttes nemcsak jóval olcsóbb a Microsoft csoportmunka-szoftverénél, hanem a cég szerint sokkal többet is nyújt többek között a biztonság, a megbízhatóság, az integráltság, az univerzális keresési lehetőségek és a tetszőleges eszközről való elérhetőség terén.
Emellett innovatív megoldásaival javítja az egyének, a munkacsoportok, s úttörő módon az informatikai rendszerek termelékenységét. Az Oracle a teljes körű csoportmunka-megoldást mélyen a Microsoft borsos árszintje alatt kínálja. Míg egy 5000 munkahelyes csoportmunka-rendszer ma 1,28 millió dollárba kerül a Microsoftnál, az Oracle megfelelő rendszere már 450 ezer dollárért kapható.

Az Oracle Collaboration Suite teljes körű csoportmunka-szoftveregyüttese – naptár, valós idejű konferencia lehetőségek, e-mail, fájlrendszer-támogatás, hangüzenet-kezelés és munkafolyamat-technológia – egy illetéktelen hozzáférés ellen védett központi adatbázisban helyezkedik el, amely bármilyen eszközről elérhető: a Microsoft Outlook szoftverből, web-böngészőből, illetve telefonon, vezeték nélküli eszközökről vagy akár faxon keresztül. Az Oracle számos fontos újítást alkalmazott az új csoportmunka-termékben. A legfontosabbak között említendő az információk beszédhanggal való elérése, a hangposta, valamint az Ultra Search, amely a világon először teszi egyszerre kereshetővé minden dokumentum, e-mail, hangüzenet és más közlés tartalmát dátumok, szavak vagy kifejezések szerint. A csoportmunka központi adatbázisból történő támogatása a fenti megoldásokkal párosítva igen jelentős termelékenységnövelést és költségmegtakarítást tesz lehetővé a vállalatoknál. A béta-felhasználók tapasztalatai alapján a szoftver tökéletesen működik a Microsoft Outlook ügyfélprogrammal is. Az Oracle Collaboration Suite a fürtözést és a nagyfokú rendelkezésre állást biztosító megoldásokat a Real Application Clusters megoldással kiegészített Oracle9i adatbázis-kezelőtől és az Oracle9i Application Servertől örökölte. Az Oracle Collaboration Suite termékbe beágyazott Oracle adatbázis-technológia tárolja a fájlokat, üzeneteket és felhasználói információkat, a beágyazott Oracle alkalmazáskiszolgáló-technológia pedig a webes kiszolgálót, a címtárkezelést és az egyszeri bejelentkezést biztosító funkciót adja.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55