Az IDS Scheer ARIS platformmal bővül az Oracle Fusion köztesszoftvercsalád

forrás Prim Online, 2006. szeptember 11. 13:03
Az Oracle bejelentette, hogy megállapodást kötött az IDS Scheer-rel annak érdekében, hogy az üzleti és informatikai ágazat közötti hatékonyabb együttműködést elősegítve felgyorsítsa a szervezetek üzletifolyamat-kezelő rendszereinek kiépülését. Az Oracle üzletifolyamat-kezelő (Business Process Management – BPM) termékportfoliója, amelynek immár az IDS Scheer ARIS platform is tagja, rövidesen az üzleti folyamatok teljes életciklusához kínál támogatást a heterogén informatikai rendszerekben történő modellezéstől és szimulációtól kezdve egészen a rendszerbe állításig és optimalizálásig.
A megállapodás értelmében rövidesen bemutatják az Oracle Business Process Analysis Suite termékcsaládot, amelynek alapját az IDS Scheer piacvezető ARIS platformja szolgáltatja majd. Az új megoldás az Oracle eddigi szabványokon alapuló BPM-termékeit, így az Oracle SOA Suite szolgáltatásorientált alkalmazásegyüttest és az Oracle BPEL Process Manager folyamatvezérlőt egészíti ki. A Business Process Analysis Suite az Oracle és más gyártók alkalmazásaival együttműködve üzleti folyamatmodellezési, szimulációs és közzétételi funkciókat kínál az üzleti adatelemzők és rendszertervezők számára. Az új alkalmazásegyüttest és a BPEL folyamatkezelőt ráadásul úgy optimalizálták, hogy együttműködjenek az Oracle kész alkalmazásaival, mint például az Oracle E-Business Suite, az Oracle PeopleSoft és Siebel alkalmazásokkal, amelyeket az Oracle Fusion alkalmazások üzleti folyamatainak modellezésére és végrehajtására használnak majd.

A szabványokon alapuló BPM-technológiák révén a szervezetek olyan üzleti folyamatokat hozhatnak létre, vehetnek át, illetve optimalizálhatnak, amelyekkel növelhetik versenyelőnyüket, segíthetnek betartani a hatósági előírásokat, és fokozhatják működési hatékonyságukat. Az Oracle és az IDS Scheer egymást kiegészítő technológiája révén az ügyfelek jobban megérhetik, dokumentálhatják és a változó üzleti és informatikai követelményeknek megfelelően gyorsan módosíthatják ezeket a folyamatokat. Ezek a funkciók a megosztott metaadatok és az egységes adatraktárak révén zárt ciklusú folyamatautomatizálást és optimalizálást tesznek lehetővé. Ezzel a BPEL-rétegben végrehajtott változások azonnal megjelennek a folyamat tervezési és modellezési rétegében, és viszont.

Az Oracle Business Process Analysis Suite várhatóan az idén ősszel kerül kereskedelmi forgalomba. Az alkalmazásegyüttesről bővebben a következő webhelyen találhat információt: http://www.oracle.com/goto/bpm
Kulcsszavak: ügyvitel Oracle

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50