Vezeték nélküli mókás üzenetalkalmazások a Sprinttől

Kollár Csaba, 2002. augusztus 22. 20:20
A Sprint és a Scan Mobile üzenet alapú, a szabadidő kellemes, humoros eltöltését segítő alkalmazásokat mutatott be Amerika-szerte. Az alkalmazások között találjuk többek között a Flirting, Daily Poll, Matchmaker, Love Quiz, ??? Crush, Grenade!, Crystal Ball és a Truth/Dare nevet viselőket.
Ezek a valóban érdekes játékok könnyen elérhetők minden olyan ügyfél számára, aki Sprint Vision-kompatibilis lehetőségekkel rendelkezik.

A PCS Vision vezeték nélküli üzenetküldő szolgáltatása a Sprinttől - elemzők szerint - egy kiegészítés, mely teljes egészében együttműködik a webn alapú PCS Maillel, a PCS Short Maillel, a Wireless Chattel és a Scan Mobile Messaging Fun játékaival.

A Vision-kompatibilis PCS eszközökkel a felhasználóknak lehetőségük van arra is, hogy küldjenek, illetve fogadjanak képeket, ellenőrizzék a személyes és a vállalati e-mailjeiket, teljesen színes grafikájú és többhangú játékokat játszanak, valamint az internetet a vezetékes dial-up kapcsolattal egyező sebességű, de vezeték nélküli kapcsolat segítségével böngésszék.

"Egyre több és több ember számít manapság az online világra, különösen annak szabadidős és kommunikációs képességeire" - nyilatkozta Chip Novick, a Sprint PCS üzletágának marketingügyekért felelős elnökhelyettese. Majd hozzátette: "A PCS Visionnel, valamint a Scan Mobile által fejlesztett humoros üzenetalkalmazásokkal a Sprint vezeték nélküli ügyfelei az online világban egy kellemes és Amerika-szerte elérhető környezetet kapnak. Ezzel az interaktivitását tekintve is komoly lehetőséggel ügyfeleink az előszobában, az egyetem területén, a munkahelyükön egyaránt találkozhatnak."

A Scan Mobile elnökhelyettese, David Deutsch az együttműködéssel kapcsolatban a következőket mondta: "A Sprint Amerika első mobilhálózhat-szolgáltatója, amelyik elindította az üzenet-alapú játékokat, és mi nagyon büszkék vagyunk, hogy e munkában komoly részt vállalhattunk."

Kulcsszavak: +fohir Sprint mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50