CA Brightstoe Arcserve Backup 9 Windows-hoz

Kovács Attila, 2002. november 5. 11:12
A Computer Associates International (CA) november 4-én bejelentette, hogy megkezdte a BrightStor ARCserve Backup adatvédelmi megoldása 9-es, Windowshoz készült változatának a piaci forgalmazását.
A gyártó szerint könnyű kezelhetőséget és megbízhatóságot nagy teljesítménnyel párosító verzió induló ára 695 dollár. A termékkel a felhasználók külön-külön kínált opciókat illeszthetnek be rendszerükbe, így egyedi igényekhez kialakított megoldásokat építhetnek fel gyakorlatilag bármilyen környezethez.

A BrightStor ARCserve Backup a CA “Tárolómenedzselés határok nélkül" koncepciójának stratégiai komponense. Arra összpontosít, hogy az ügyfelek az egész vállalatra kiterjedő tároló-infrastruktúrájuk erőforrásait a lehető legjobban hasznosíthassák. A 9-es változat azáltal is megvalósítja ezt a szemléletet, hogy a telepítést és az üzemeltetést rendkívül egyszerűvé és kívánság szerint alakíthatóvá teszi.

A 9-essel a biztonsági másolatkészítés csak minimális módon terheli a vállalati hálózatokat. Az IT szakemberek külön hálózati útvonalakat határozhatnak meg a biztonsági mentés elvégzéséhez, ezáltal a nagyterjedelmű fájlok mentését elszigetelhetik a fontos üzletviteli tranzakcióktól. Az új ütemezési lehetőségek jelentősen csökkentik a munkaterhelést, minthogy a rendszergazdák sok rutinfeladatot, mint például meghajtók tisztítása és adatbázisok karbantartása, automatizáltan végeztethetnek el ugyanolyan módon, ahogyan a mindennapi biztonsági másolatkészítést ütemezik.

A BrightStor ARCserve Backup 9 a CA értékesítési partnerein keresztül már beszerezhető. A NetWare alapú változatot ez év decemberében szállítja a cég. A Linux verzió béta teszteléshez szintén még ebben az évben fog rendelkezésre állni.

Azok, akik az ARCserve korábbi változatával együtt megvásárolt érvényes frissítésvédelemmel rendelkeznek, valamint akik az ARCserve 2000 programot 2002. augusztus 1. és november 30. között licencszerződés alapján használják, térítésmentesen végezhetik el a frissítést a 9. változatra.

Kulcsszavak: security CA adatvédelem

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36