IHM-pályázat: már 1000 számítógépet értékesítettek Panda Antivirus Titanium OEM verzióval

forrás Prim Online, 2003. július 23. 21:46
[smallimage 1 left] Az IHM által meghirdetett pályázatban már 1000 számítógépet értékesítettek Panda Antivírus Titanium OEM verzióval. A végfelhasználók a Panda Antivirus Titanium OEM verzióját 12 hónapos szolgáltatással kapják, amelyet a szolgáltatási időtartam lejárta után további 1, 2 vagy 3 évre meghosszabbíthatnak.
Ez az otthoni felhasználóknak készült vírusirtó a leghatékonyabb rosszindulatú kódok ellen kínál megoldást, a könnyű használatot szem előtt tartva. Ezáltal tényleg 'elég csak telepíteni, és el lehet felejteni'. Tartalmaz egy intelligens frissítő rendszert, amely használja az internetkapcsolatot és így egyszerűen, és automatikusan végzi az akár napi frissítéseket.

A Panda Antivirus Titanium átvizsgáló programjának köszönhetően képes gyorsan és hatékonyan felismerni és kiirtani minden típusú vírust, még a számítógép legtávolibb sarkaiban is, beleértve az e-mailt, internetböngészést vagy fájlok letöltését az internetről, és mindehhez minimális rendszererőforrásokat használ.

Annak érdékében, hogy a vírusírtó ne „egy újabb feladat" legyen a felhasználó számára, a Panda Antivirus Titanium a – csak a Panda Software által használt – SmartClean technológiát alkalmazza. Ez a technológia automatikusan kiírtja a vírusokat és megjavítja az új megfertőzési módszerek - mint például férgek vagy trójai falovak - által okozott hibákat a rendszerben.

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium a társadalom informatikai fejlődésének érdekében pályázatott hirdetett, amelynek célja, hogy, segítse a kiemelten fontos szereppel bíró célcsoportokat – önkormányzati alkalmazottakat, állami intézmények közalkalmazottait, közművelődési intézmények dolgozóit, pedagógusokat- az informatikai kultúra gyors elsajátításában.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38