Kaspersky-Multi-Tech: szerveralapú e-mail vírusvédelem

forrás Prim Online, 2003. augusztus 7. 19:33
A Kaspersky Labs bejelentette a Kaspersky Anti-Virus szoftver a Multi-Tech Systems Inc. RouteFinder internetbiztonsági termékcsaládjához tartozó eszközökbe történő implementálását.
A RouteFinder termék széleskörű biztonsági megoldást nyújt az internetes kapcsolatokhoz. A termék a VPN-átjárók és tűzfalak funkcióit látja el, valamint a legmagasabb szintű hálózati védelmet nyújtja, a kapcsolat teljesítményének csökkentése nélkül. Az adattitkosítási, felhasználóhitelesítési és internetes forgalmi csatornákat kezelő technológiák segítségével a RouteFinder biztosítja a távoli felhasználók és divíziók, ügyfelek, partnerek és beszállítók biztonságos kapcsolatát a vállalati hálózathoz. Ezek a kapcsolatok nem igényelnek költséges magánvonalakat vagy betárcsázást a vállalati hálózat eléréséhez.

A RouteFinder termék útválasztó lehetőségei mellett az adatcsomagok ellenőrzésére és tartalomszűrésére is képes. A Kaspersky Labs technológiájának beépítésével a RouteFinder már teljes körű e-mail vírus ellenőrzőt is kínál, amely a rosszindulatú programok hatékony észlelését biztosító Kaspersky Anti-Virus technológiát használja.

A Multi-Tech ügyfelei, akik a vírusvédelemet is tartalmazó szoftvert telepítik, azonnal megkezdhetik az összes bejövő és kimenő e-mail ellenőrzését a vírusok, férgek és trójai programok felfedése és semlegesítése érdekében. Az alapos víruskeresés érdekében a Kaspersky Anti-Virus a csatolt fájlokat - így az archivált és tömörített fájlokat, valamint a beágyazott OLE objektumokat - és az üzenet szövegét egyaránt ellenőrzi.
Kulcsszavak: vírus Kaspersky Lab

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55