I. magyar tuning és modding kiállítás

forrás Prim Online, 2003. szeptember 12. 14:14

2003. szeptember 27-28-án, a HardwareOC.hu és a radikalmod weboldalak együttműködésének eredményeképpen, megrendezésre kerül Magyarország első tuning és modding kiállítása.
A rendezvény látogatói megtekinthetik a Gigabyte, az MSI és az ASUS új alaplapjait, valamint a Club3D, a Connect3D, a Sapphire, a Gigabyte, az ASUS, az MSI és a Triplex videokártyáit. Találkozhatnak a Coolink, a Thermaltake, a Vantec, a Spire, valamint a Glacialtech hűtési megoldásaival, valamint piacvezető gyártók számítógépházaival is. Sok hűtési megoldás megtekinthető, illetve kipróbálható lesz működés közben is (víz- és peltier hűtések).

A rendezvénynek az V. kerületi kArton Múzeum és Galéria ad helyet.

A kiállítás mellett megrendezik az első tuning és modding versenyt is. Szombaton a tuningosokat várják, akik különböző tesztprogramok segítségével mérhetik össze gépeik erejét, és saját tuning tudományukat. Díjazzák majd a legmagasabb processzorórajelet AMD és Intel vonalon is. Vasárnapra várják a legügyesebb moddereket, akik alkotásaikkal a kiállítás fényét is emelik, amellett, hogy értékes ajándékokért is ringbe szállnak.

Kulcsszavak: kiállítás tuning

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36