APC: univerzális tápegység mobilfelhasználóknak

forrás Prim Online, 2003. december 10. 12:54
Az APC cég TPC-je repülőgépen, autóban vagy épületen belül könnyen használható tápegységet kínál a mobilfelhasználóknak.
Az American Power Conversion (APC) bejelentette noteszgépekhez készített elegáns és praktikus táskáinak új családját, amely várhatóan megváltoztatja majd a mobileszközök energiaellátásának módját. A világszinten és így hazánkban is egyedülálló Travel Power Case (TPC) univerzális tápadaptere ugyanis a noteszgépeket és a mobiltelefonokat a táskában elhelyezve folyamatosan tölti és így állandó üzemkész állapotban tudja tartani. A TPC segítségével a felhasználók folyamatosan töltött és üzemkész állapotban tudhatják mobileszközeiket, egyúttal kevesebb adaptert kell maguknál tartaniuk.

"Manapság az üzletemberek és utazó szakemberek nem engedhetik meg maguknak, hogy mobil eszközeik útközben hosszú ideig feltöltetlen állapotban legyenek, mert rengeteg információt kell tudniuk elérni, amihez már sokszor nem elég egy mobiltelefon, hanem több eszközre is szükség lehet" - mondta Bíró Viktor, az APC Magyarország képviseleti vezetője. "Az elegáns TPC-ben az összes mobileszköz teljes biztonsággal újratölthető bárhol a világon anélkül, hogy ehhez bármit is ki kellene venni a táskából."

Az TPC főbb jellemzői:

  • a táska univerzális adapterével egyszerre, egyetlen energiaforrásból tölthető a noteszgép, a mobiltelefon és a PDA eszközök;
  • hálózati tápdugók: az autóban és a repülőtéren használható tápdugókon kívül a táska ötféle hálózati tápfeszültséghez tartalmaz tápdugót, amelyekkel a felhasználók világszerte több mint 150 országban a helyi hálózati feszültségéről tölthetik fel eszközeiket;
  • a speciális kialakítású belső zsebekben könnyen elhelyezhető az összes mobiltartozék és más szükséges eszköz;
  • a levehető zsebben biztonságosan tárolhatók a személyes holmik;
  • a táska mind a hat oldala ki van párnázva az esetleges ütközések ellen, amely kiváló védelmet nyújt a noteszgépnek.
Kulcsszavak: mobiltelefon pda APC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50