Új nemzetközi kereskedelmi alelnök a Symantecnél

forrás Prim Online, 2004. január 21. 12:34
A Symantec ma jelentette be, hogy Thomas W. Kendra-t nevezte ki nemzetközi kereskedelmi alelnökké. Kendra úr lesz felelős az ázsiai-csendes-óceáni térség, az európai, közel-keleti és afrikai térség, Japán valamint az amerikai kontinensre irányuló kereskedelem irányításáért. Dieter Giesbrecht-et követi ezen a poszton, aki a Symantec Enterprise Administration vállalati egységét fogja vezetni.

Kendra úr az IBM-nél töltött 26 éves pályafutását követően kerül a Symantec-hez. Az IBM-nél legutóbb a nemzetközi konkurens eladásokért volt felelős. Mielőtt erre a posztra került volna, a nemzetközi szervereladások alelnöke volt. Vezetése alatt ez a terület évi 13 milliárd dollárt hozó üzletággá fejlődött. 1999 és 2001 között Tokióban élt, ahol az IBM ázsiai és csendes-óceáni térségbeli szoftverüzletágának kereskedelmi, szolgáltatási és értékesítési csatorna tevékenységéért felelt. Ezt a funkciót az IBM adatbázis részlegének kereskedelmi és marketingtevékenységét vezető, igen sikeres alelnökségét követően töltötte be.

"Az elmúlt néhány éve alatt a Symantec tevékenysége - az egy-egy feladatra szóló termékektől a vállalkozások egészének megvédelmezése felé történő elmozdulásával - az egyszerű eladások helyett a hosszú távú vevőkapcsolatok kiépítése felé tolódott el" - mondta John Schwarz, a Symantec elnök-vezérigazgatója. "Tom nemzetközi kereskedelmi tapasztalata és a többmilliárd dolláros kereskedelmi szervezet vezetésével megszerzett nagyvállalati háttere segítségünkre lesz abban, hogy még jobban megfelelhessünk sokféle vevőink és értékesítési partnereink igényeinek."

Kendra úr Bloomingtonban, az Indianai Egyetemen szerzett vállalatigazgatási diplomát.

Kulcsszavak: Symantec +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50