A Computerlinks Magyarországon is disztributálja a Trend Micro termékeit

forrás Prim Online, 2004. október 1. 12:27
A Trend Micro 2004. október 1-jétől a Computerlinks AG magyarországi leányvállalata számára is biztosít disztribúciós jogokat a Trend Micro termékeire.

A müncheni székhelyű, Franciaországban, Nagy-Britanniában, Írországban, Olaszországban, valamint is Svájcban jelen levő Computerlinks Csoport magasfokú szaktanácsadást igénylő eSecurity és eBusiness termékek kizárólag viszonteladók számára történő értékesítésével foglalkozik, így a Trend Micro termékei is hosszú évek óta szerepelnek a palettán.

A Computerlinks magyarországi leányvállalatát 2003 októberében alapította. A budapesti székhelyű 100 százalékos tulajdonban levő Computerlinks Kft. sikeres, az anyacég high-end szegmens IT termékeire vonatkozó értékesítési koncepcióját exportálja az Európai Unióhoz frissen csatlakozott kelet-közép-európai országokba. A cég a szaktanácsadást igénylő különböző IT-megoldások értékesítésekor kereskedőorientált marketinget, műszaki támogatást, gyakorlatias tréningeket, kvalifikált értékesítést és tanácsadást, valamint hatékony kereskedői logisztikát magába foglaló, teljes körű szolgáltatási csomagot kínál ügyfelei részére.

Kulcsszavak: Computerlinks Trend Micro

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50