Az IBM frissíti WebSphere üzleti szoftverét

Milkovits Gábor, 2004. október 6. 21:05
Az IBM az utóbbi két év legjelentősebb frissítését hajtotta végre WebSphere üzleti felhasználói szoftverén, amelynek keretében olyan fontos funkciókkal bővítette az alkalmazást, mint például az egyes problémák automatikus kiszűrése és kijavítása.
A WebSphere egy olyan felhasználói szoftver, amely lehetővé teszi vállalatok számára saját webalapú programok kidolgozását és biztonságos futtatását. Az alkalmazás legújabb, 6-os verziója, amely az IBM ígérete szerint még az év vége előtt forgalomba kerül, képes a vállalati rendszerek legkisebb hibáinak felfedezésére, illetve olyan biztonságos működést tesz lehetővé, amelynek révén különféle, a rendszert károsító események – áramkimaradások, vagy természeti katasztrófák – esetén megóvja az internetalapú üzleti tranzakciókat végző rendszereket a károsodástól. Az ilyen helyzetekben a korábbi szoftver segítségével órákat, vagy akár napokat vehetett igénybe a károk helyreállítása, komoly bevételkiesést okozva az érintett cégeknek. A gyártó szerint a WebSphere Application Server 6 az első olyan szoftver, amely egy időben képes elvégezni a hibakereső és helyreállító feladatokat.

Mike Gilpin, a Forrester Research piackutató cég elemzője szerint az IBM-nek az új WebSphere esetében sikerült a korábbiaknál jóval sikeresebben integrálnia a rendelkezésre álló eszközöket, így a szoftver jól illeszkedik abba a napjainkban kibontakozó folyamatba, amely a különálló termékek helyett széles körű szolgáltatásokat nyújtó alkalmazások biztosítását helyezi előtérbe. Az új IBM üzleti felhasználói szoftvernek olyan versenytársai vannak a piacon, mint a BEA Systems Weblogic alkalmazása, vagy az Oracle Application Server 10g.
Kulcsszavak: szerverszoft IBM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38