KÜRT Információbiztonság Konferencia 2004

forrás Prim Online, 2004. október 26. 11:50
Az információbiztonsági technológiáiról ismert KÜRT Rt. szakértői mától három napos konferenciát tartanak Budapesten. A KÜRT szakemberei e konferencián kifejtik, milyen kihívásokkal szembesülnek napjainkban a vállalatok felsővezetői az informatika, az információvédelem és üzleti folyamatok összehangolása terén. Itt kerül bemutatásra a KÜRT által kidolgozott Információmenedzsment rendszer. Az eddig megvalósult információbiztonsági projektekről előadást tartanak a Concorde Értékpapír Rt., a Belügyminisztérium és a Dreher Sörgyárak Rt. képviselői is.
A hazai és a nemzetközi üzleti életben igen komoly erőforrásokat mozgósítanak a piac szereplői az információbiztonsági problémák megoldására. A cél a fenyegető tényezők kiszűrése és az esetleges problémák bekövetkezésekor alkalmazandó akciótervek elkészítése, oktatása, karbantartása. A konferencia résztvevői megismerhetik a KÜRT Rt. több mint 180 sikeres információbiztonsági projektjének összegyűjtött tapasztalatait és megoldási javaslatokat is kapnak. Az előadók a konferencián hatásvizsgálat bemutatásával szemléltetik, hogy a KÜRT erőforrás-szabályozásra kidolgozott módszere hogyan biztosít költséghatékony megoldást a munkaerőigény ingadozásának kiegyenlítésére.

A három napos konferencián - az egyes napokon más-más (pénzügy, kormányzat, ipar) területet megcélozva - kerül bemutatásra a KÜRT új Információmenedzsment csomagja. A rendszer a vállalatoknál és intézményeknél működő biztonsági rendszer teljes felülvizsgálatát, a szükséges módosítások elvégzését, a hiányzó biztonsági elemek pótlását, majd folyamatos felügyeletet és szükség esetén azonnali beavatkozást biztosít az ügyfelek számára. A szolgáltatás két formáját vehetik igénybe a vállalatok:

* a KÜRT Security Assurance negyedéves felülvizsgálatot és
rendszeres javítási munkálatokat biztosít az ügyfeleknek,

* a KÜRT Security Assurance-Pro megoldás folyamatos
incidenskezelést, a KÜRT szakértőinek állandó rendelkezésreállását
garantálja.


Mindkét esetben a kezdeti felmérést követően tanúsítvánnyal látja el a KÜRT
az ügyfeleit, melyben garantálja, hogy a vállalat biztonságát folyamatosan a
szükséges biztonsági szinten tartja.
Kulcsszavak: security konferencia Kürt

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14