Költséghatékony támogatás kritikus üzleti folyamatokhoz

forrás Prim Online, 2004. október 31. 08:34
Kibővíti már meglévő partneri viszonyát a Computer Associates és a Network Appliance. A CA-val létrejött együttműködés eredményeként az informatikai és gazdasági szakemberek költséghatékonyan és biztonságosan védhetik meg értékes adataikat a már meglévő IT infrastruktúrájuk változtatása nélkül.
A Computer Associates és a Network Appliance. közös bejelentése szerint a felhasználóknak nyújtott támogatás adatvédelmi és biztonsági követelményekre, adattárolásra, szerverkonszolidációra és egyéb, üzletileg kritikus területekre irányul.

A CA vállalása szerint biztosítja saját BrightStor és eTrust szoftverének együttműködését a NetApp vállalati szintű adattárolási rendszereivel. A két cég úgy kínál további lehetőségeket a működési hatékonyság további növelése érdekében, hogy közben a felhasználó tulajdonlási költségei csökkenhetnek.

A két vállalat együttműködése nem új keletű: a CA és a NepApp korábban a BrightStor ARCserve Backup, a BrightStor Storage Resource Manager és az eTrust Antivirus szoftverek Network Appliance technológiába történő integrálását végezte együtt.

"A Network Appliance olyan, nagy kapacitású és skálázható vállalati adattárolási megoldásokat kínál az ügyfelek részére, amelyek stabil infrastruktúrában oldják meg a kritikus üzleti adatok tárolását" - mondta Anders Lofgren, a CA BrightStor ügyekért felelős elnökhelyettese. “A Network Appliance-alapú adattárolási rendszerek és a CA intelligens adattárolási és biztonságkezelő megoldások egyesítése lehetővé teszi a felhasználók számára az adattárolással kapcsolatos tulajdonlási költségek alacsonyan tartását, miközben változatlan marad az adatok integritása és elérhetősége."

A két vállalat közös megoldásokkal kívánja fokozni az adatvédelem és az adattárolás hatékonyságát, illetve támogatást nyújtani az integrált adaptáció/archiválás és a tárolási biztonság kérdéseiben.

Adatvédelem - A CA és a NetApp tervei szerint a kategória élvonalát képviselő NetApp SnapVault adatvédelmi technológiát fogják beépíteni a BrightStor ARCserve Backup rendszerbe. Ezáltal lehetségessé válik majd, hogy a BrightStor gördülékenyen kezelje a NetApp adatvédelmi rendszert, a saját keretein belül. Így jelentősen egyszerűsödik a biztonsági adatmentési feladatok végrehajtása a bonyolult vállalati környezetekben, emellett gyorsul az adatvisszanyerés az esetleges váratlan események nyomán.

Adattárolási hatékonyság - A CA és a NetApp szakemberei a CA BrightStor Storage erőforrás menedzserén keresztül bővítik ki a támogatást a NetApp Manage ONTAP környezet számára, amely lehetővé teszi a felhasználóknak az intelligens adattárolási gyakorlat folytatását, a meglévő tárkapacitás még hatékonyabb kiaknázását és a teljes tárolási költségek csökkentését. A NetApp Manage ONTAP API bővített integrációja fokozza a hatékonyságot, másrészt megnöveli a vállalati adattárolási környezet biztonságát. A két cég szintén közös együttműködésben végzi a NetApp egyesített tárolási környezet kapacitástervezését, valamint a felügyeleti és menedzselési képességek fejlesztését.

Integrált adaptáció/archiválás - A vállalati szabályoknak való megfelelés érdekében a CA és a NetApp SnapLock API támogatást tervez a CA BrightStor ARCserve Backup rendszere számára, így a CA terméke csak olvasható állományokba fogja archiválni az adatokat a NetApp tárolási rendszerbe. A CA és a NetApp azt is célul tűzte ki, hogy a SnapLock API támogatásával még nagyobb hatékonysággal lehessen kezelni a NetApp nearline tárolási rendszerekben archivált állományokat.

Tárolási biztonság - A CA és a NetApp tervei között szerepel az eTrust Antivirus és a NetApp tárolási rendszerek integrációjából adódó járulékos lehetőségek feltárása és kiaknázása. A NetApp vállalati szintű tárolási rendszere a CA eTrust Antivirus r7.1 minősítés birtokában segíti az üzletileg kritikus adatok vírusvédelmét, valamint a megosztott fálj-szolgáltatások megbízható és biztonságos működését. A NetApp tárolási rendszerek egyenkénti 40 dolláros kezdő ára kifejezetten előnyös azoknak az ügyfeleknek, akik NetApp platformon konszolidálják a tárolást.
Kulcsszavak: Network Appliance CA

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI kutatja a kritikus ásványkincseket is

Közel 1 millió amerikai dollárral zárta az újabb befektetési körét a Beholder. Ennek köszönhetően lett az AI-alapú, kritikus ásványkincsek feltárásában élenjáró ukrán startup finanszírozója az EIT InnoEnergy, a Rockstart Energy és az STRT. A friss források bevonásával a vállalat felgyorsíthatja a kutatómunkáját és a mesterséges intelligencia-eszközeire alapozva segítheti a zöld energiaátmenethez szükséges kritikus nyersanyagok kitermelését.

2024. május 13. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36