IFS Hungary: 40%-os árbevétel-növekedés

forrás Prim Online, 2004. november 17. 15:11
Az IFS vállalatcsoport a 2004 januárja és szeptembere közötti időszakban 14%-kal növelte licenceladásainak számát, a működési költségek további csökkenése mellett. A pozitív nemzetközi mutatókhoz az IFS magyarországi leányvállalata, az IFS Hungary 40%-os árbevétel-növekedéssel, és 5 új ügyfél megszerzésével járult hozzá a szeptember végéig tartó időszakban.
"A nemzetközi tendenciákat szem előtt tartva az IFS költséghatékony, a megtérülést szem előtt tartó, iparágra szabott megoldásokat kínál ügyfeleinek. A jól felépített stratégiánknak, és ügyfeleink növekvő bizalmának köszönhetően sikerült licensz eladásainkat jelentősen növelni, ami által az IFS tovább erősítette pozícióját a világ 5 legnagyobb ERP beszállítója között" - mondta Weiszbart Zsolt az IFS Hungary ügyvezető igazgatója a nemrégiben nyilvánosságra hozott IFS üzleti eredményekre reagálva.

Az IFS licencbevétel-növekedése elsősorban az ún. feltörekvő piacoknak (Latin-Amerika, Kelet-Európa és Ázsia) köszönhető. Oroszországban az IFS disztribútorának többségi részvényeinek felvásárlásával saját leányvállalatot is alapított. A felvásárlással az IFS a világ egyik leggyorsabb ütemben fejlődő IT piacán és ezáltal a kelet-európai régióban is vezető pozíciót kíván betölteni.

Az IFS Hungary idén 40%-os árbevétel-növekedéssel számol, ami a licenceladások növekedése mellett a megszerzett 5 új ügyfélnek is köszönhető. A Pápai Hús Rt-nél - amely az egyik vezető magyarországi húsipari vállalat - speciálisan az élelmiszer-ipari folyamatokra szabott informatikai megoldás kerül bevezetésre. A fejlesztés komoly SAPARD program támogatással valósul meg, és nem csupán a vállalatra, de az iparág egészére pozitív hatással lehet.

Az egyik legnagyobb hazai ital-nagykereskedő vállalata is a logisztikai és pénzügyi folyamatainak racionalizálását tűzte ki célul, amikor is az IFS Applications bevezetése mellett döntött.

A bevételek növekedése mellett javult a vállalat nyereségessége, és 30 százalékkal bővült a helyi csapat is. Az IFS Hungary ezáltal továbbra is a top 3 nemzetközi ERP beszállító között található árbevételei alapján Magyarországon az SAP és az Oracle mellett.
Kulcsszavak: IFS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55