IFS World Conference: új fejlesztések, innovatív termékek

forrás Prim Online, 2005. szeptember 21. 16:49
A svédországi Göteborg rendezte meg az IFS soron következő, éves konferenciáját 2005. szeptember 16-19. között. A háromnapos rendezvényen a vállalat bemutatta legújabb fejlesztését, az IFS Applications 7, az IFS hetedik generációs komponens alapú üzleti alkalmazását, illetve az IBM Websphere portáljaihoz közvetlenül kapcsolódó és a Microsoft alkalmazásokkal is közvetlenül kommunikáló intelligens klienseit. A cég emellett egyéb újdonságokról, bővülő ügyfél- és partnerkörről, valamint ázsiai terjeszkedéséről számolt be.
IFS Applications 7

AZ IFS Applications 7 nagyobb hatékonyságot és gyorsabb megtérülést kínál felhasználóinak. Az IFS Applications 7™ egyik újítása, hogy az IBM WebSphere Portálon belül közvetlen csatlakozást tesz lehetővé a rendszer tartalmához és folyamataihoz. Ezáltal jelentősen javul a munkavállalók termelékenysége és erősödik az ügyfelek lojalitása.

Az IFS Applications 7 új funkcionális megoldásokat tartalmaz a call centerek, az erőforrás kihelyező és tervező szoftverek számára, valamint továbbfejlesztett mobil-szolgáltatásokat, projekt menedzsmentet, értékesítési szerződés menedzsmentet, illetve pénzügyi alkalmazásokat.

„Microsoft Attila”

A Konferencia másik jelentős bejelentését az “Attila” nevű termék bemutatása képezte. Az “Attila” egy olyan intelligens kliens, amelynek segítségével a vállalat munkatársai könnyebben érhetnek el vállalati adatokat közvetlenül Microsoft alapú alkalmazásokból. Ezáltal gyorsabbá és hatékonyabbá válik a munkavégzés és javul az üzleti döntéshozatal folyamata is.

Az “Attila” első lépésben, a jelentés, a költségvetési és pénzügyi tervezés moduljait tartalmazza a Microsoft Excel-be integrálva, amely az előzetes menetrend szerint 2006 második negyedévére válik elérhetővé kiválasztott ügyfelek számára.

A vállalatok többsége Microsoft Excel-t használ saját költségvetésük, valamint a pénzügyi tervezésük folyamatában. Az “Attila”-val a költségvetési és egyéb tervezési folyamatokban résztvevő osztályvezetők és más munkatársak is képesek lesznek kinyerni, ellenőrizni és frissíteni költségvetési adatokat közvetlenül a jól ismert Microsoft Excel felületről. Továbbá az Excelben dogozva is élvezhetik az IFS Applications nyújtotta központi raktározás, disztribúció előnyeit.

Az “Attila” a következő lépésben olyan modulokkal fog bővülni, amelyek az IFS Applications HR és Dokumentum Kezelő komponenseit integrálják a Microsoft Outlook-al.

Nemzetközi újdonságok

Az IFS bejelentette az összes fennmaradó részvény megvásárlását az IFS Solutions India Pvt Ltd-ben. A vegyesvállalat még 2003-ban jött létre az IFS és annak indiai viszonteladója, az Escosoft Technologies Pvt Ltd között. A részvények teljes felvásárlásával a svéd szoftvergyártó egyedüli tulajdonába került a leányvállalat. Az IFS már régóta kulcsfontosságú piacnak tekinti Indiát és terveiben szerepel jelenlétének erősítése, továbbá az üzleti alkalmazások iránti növekvő igények kielégítése.

Az IFS ügyfeleinek száma nagy mértékben nőtt Indiában az elmúlt évek során, olyan új jelentős ügyfelekkel, mint a Hindustan Aeronautics Ltd (HAL). A HAL-nál bevezetett megoldások a tervezés teljes folyamatától egészen a helikopterek és repülőgépek karbantartásáig terjednek. A fejlesztések eredményeként a HAL számos különálló rendszerét képes volt egy központi rendszerbe integrálni.


Kulcsszavak: IFS

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Schneider Electric együttműködik a WageIndicator Foundationnel

Becslések szerint világszinten a munkavállalók mintegy egyharmada kevesebbet keres, mint amennyi a nyugodt, tisztességes megélhetése biztosításához elegendő. A helyzet javítása érdekében összefogásra van szükség, ennek jegyében a Schneider Electric három évre szóló partnerségi megállapodást kötött a WageIndicator Foundation nevű szervezettel.

2024. május 7. 14:53

Díjnyertes Samsung klímamegoldások az MCE 2024-en

A Samsung Electronics Air Conditioner Europe (SEACE) legújabb fejlesztéseivel és termékeivel vett részt a 2024-es Mostra Convegno Expocomfort (MCE) hűtés-fűtéstechnikai szakkiállításon. Az MCE kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a vállalat bemutathassa mind a lakossági, mind a kereskedelmi termék- és szolgáltatáskínálatát a HVAC+R*  területén, amelyeket a kényelem és az összekapcsolhatóság vezérel. A szakkiállításon a Samsung tovább erősíthette iparági pozícióját, a termékeket MCE Kiválósági díjakkal ismerték el, illetve a 2024-es Év Terméke díjat is elnyerte a vállalat.

2024. május 7. 10:24

Elmaradnak a nemzetközi átlagtól automatizálás és AI terén a magyar cégek

A vállalatok többsége digitálisan még éretlen, ha a HR folyamatok automatizációjáról van szó – derült ki egy friss felmérésből. A munkavállalók azonban korántsem tartanak annyira az AI előretörésétől, mint gondolnánk: mindössze tíz százalékuk gondolja azt, hogy a mesterséges intelligencia ténylegesen veszélyeztetné az állását. A kutatás arra a kérdésre kereste a választ, hogy a technológia gyors ütemű változása mellett mire számíthatnak az álláskeresők, a munkavállalók és a munkaadók a közeljövőben. 

2024. május 6. 18:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36