Hadjárat a belső e-mail fenyegetések ellen

forrás Prim Online, 2004. november 25. 11:50
A Clearswift, a MIMEsweeper gyártója kiadta a MIMEsweeper for Exchange legújabb verzióját.
A MIMEsweeper for Exchange kiegészíti a Clearswift másik fő termékét, a MAILsweeper for SMTP e-mail tartalomszűrőt, mely átfogó e-mail tartalombiztonsági, spamszűrő, távfelügyeleti és web alapú jelentéskészítő funkciókat kínál az e-mail átjárón.

"Az e-mail forgalom több mint 80%-a a vállalaton belül zajlik" - mondta el David Guyatt, a Clearswift vezérigazgatója. "A DTI által nemrég készített felmérés szerint a biztonsági problémák harmada a szervezeten belülről ered, azonban a vállalati hálózat határait biztosító megoldások nem különítik el, és nem is elemzik ezeket" - tette hozzá.

A MIMEsweeper for Exchange védelmet nyújt a vírusfenyegetések, a vállalati sávszélesség és tárolóhely hibás felhasználása, valamint a bizalmas információk kiszivárgása ellen. A termék megóvja a belső kommunikációs infrastruktúrát a CD-kről és hajlékony lemezekről, az irodán kívül is használt laptopokról és a webes levelezésen keresztül beszivárgó rosszindulatú tartalomtól.

A MIMEsweeper for Exchange vállalati szintű házirendek kialakításával is segíti a bizalmas információk és fájlok védelmét, hogy ilyen adatok se szándékosan, se véletlenszerűen ne juthassanak illetéktelen kezekbe.

A MIMEsweeper for Exchange e-mail tartalombiztonsági házirendek bevezetését teszi lehetővé a Microsoft Exchange Server 2000 és a Microsoft Exchange Server 2003 rendszereken. A termék továbbá a Clearswift piacvezető MAILsweeper Business Suite II csomagjának jellemzői mellett az Exchange szerverrel történő együttműködéshez néhány új funkciót is kínál:

  • Az új Exchange Intercept Module a továbbítás előtt elkülöníti az összes e-mailt az Exchange szerveren, majd átadja a MAILsweeper Security Service szolgáltatásnak, amely a vállalati házirendek alapján a teljes tartalmat ellenőrzi.
  • Az Exchange System Manager kiegészítés lehetővé teszi a rendszergazdáknak az Intercept Module (elkülönítő modul) konfigurálását, például az elkülönítés ki/bekapcsolását.
  • Az Exchange Address List kiegészítéssel a rendszergazdák az Exchange címlistákat használhatják a felhasználók azonosításához és a házirend megadásához.

"A MIMEsweeper for Exchange jelenleg a legátfogóbb és legkönnyebben használható házirend alapú belső e-mail biztonsági megoldás a piacon" - nyilatkozta David Guyatt. "Mivel a MIMEsweeper for Exchange a díjnyertes MAILsweeper for SMTP köré épül, a korábban gyakorlatot szerzett rendszergazdák gyorsan átültethetik szaktudásukat az új termékre. A végfelhasználóik pedig kihasználhatják ennek a piacvezető tartalombiztonsági technológiának az előnyeit" - mondta el.
Kulcsszavak: Clearswift

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59