Kaspersky Anti-Hacker: megjelent a személyi tűzfal új verziója

forrás Prim Online, 2004. december 22. 11:03
A Kaspersky Labs bemutatta a személyi tűzfal új verzióját. A felhasználó bizalmas adatainak védelmére a termék számos frissítést, fejlesztést tartalmaz a korábbi kiadásokhoz képest.
A Kaspersky Anti-Hacker egy személyi tűzfal, amely a Windows rendszert futtató számítógépeket védi a jogosulatlan hozzáféréstől, a hackerek támadásaitól. A tűzfal figyelemmel kíséri a teljes hálózati kommunikációt, ellenőrzi az alkalmazások által végrehajtott műveleteket és szűri a bejövő és kimenő adatcsomagokat, így a bizalmas adatok mindig biztonságban vannak.

Az új verzió is rendelkezik a Kaspersky Anti-Hacker 1.5 népszerű funkcióival, így az ergonomikus felhasználói felülettel, amely könnyű használhatóságot biztosít, különösen a kezdő felhasználók számára. A program telepítése egyszerű: egy 5 pontos skála segítségével a felhasználók könnyen beállíthatják védelmüket. A Kaspersky Anti-Hacker rejtett üzemmódban is működik. Ebben az esetben a helyi számítógép megtagad minden kívülről érkező kérést, így a felhasználó biztonságban böngészhet az interneten. Az új funkciók között szerepel az MS SP 2 támogatása is a Windows XP felhasználók számára. A Kaspersky Labs fejlesztői elemezték a felhasználói visszajelzéseket, és azoknak megfelelően módosították a terméket, valamint eltávolították a felhasználók által feleslegesnek tartott funkciókat.
Kulcsszavak: tűzfal Kaspersky Lab

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59