Tűzfal mindörökre

Agnitum Outpost Firewall Pro Életre Szóló Licenc

forrás Prim Online, 2005. január 3. 15:09
Az Agnitum cég még az ünnepek előtt bejelentette többszörös díjnyertes tűzfala, az Outpost Firwall Pro 2.5-ös verzióját. A felhasználók védelmére a professzionális személyi tűzfal most kiadott verziója számos új biztonságtechnikai fejlesztést tartalmaz.
A feljesztők a technikai újdonságok mellett egy maga nemében egyedülálló beszerzési lehetőség felajánlásával is igyekeztek megfűszerezni az ünnepi hangulatot: Aki január 10-ig licencet vásárol az Outpost Firewall Pro személyes tűzfalból, egy életre megspórolhat évi nettó 5000 Ft-ot darabonként - a megújítás költségét ugyanis a szoftver fejlesztője, az Agnitum Ltd. magára
vállalja.

A többek között megbízhatóságáról és könnyű kezelhetőségéről már eddig is jól ismert Outpost Pro tűzfal beépített intelligencija révén gyors és biztonságos telepítést tesz lehetővé bárki számára. Beépített intelligenciája révén telepítéskor átvizsgálja a rendszert és a talált hálózatokra és alkalmazásokra vonatkozóan automatikusan megteszi a megfelelő biztonsági intézkedéseket. Működés közben a hálózati beállítások változását képes automatikusan észlelni, és akár észrevétlen módon alkalmazkodni az új körülményekhez, ami például a laptopot használók esetében rendkívül hatékonnyá és egyszerűvé teszi a tűzfal védelem folyamatos használatát.

A technikai újdonságok között szerepel a rejtett folyamatok kontrollálása, amley még a megbízható alkalmazások által futtatandó, ámde ismeretlen eredetű (akár kém)programok indítását is detektálja és megtilthatja. A nyitott process ellenőrzés megakadályozhatja az idegen program memóriáját módosító alklamazások hálózati hozzáférését. A felújított, három szintű komponens-ellenőrzés folyamatosan őrködik a csatolt programösszetevők hálózati tevékenysége fölött is.

A moduláris felépítésű Outpost Firewall Pro hagyományos tűzfal védelmi feladatain kívül számos, a felhasználók által leginkább igényelt további védekezés ellátására is képes:

Az aktív tartalomszűrő modullal leveleinkbe vagy a látogatott weboldalakba ágyazott aktív programkódok futása gátolható meg, beleértve a felbukkanó (pop-up) ablakok blokkolását is. A támadásfelderítő modul adja tudtunkra az ellenünk elkövetett merényleteket, és egyben meggátolja a veszélyes csomagok bejutását. Otthoni gépen, ahol a kiskorú gyerekek is szörföznek az Interneten, a tartalomszűrő modullal a szülők megakadályozhatják pornóoldalak vagy egyéb nem kívánatos helyek felkeresését.

Aki az automatikus beállítások alkalmazása helyett saját maga szeretné elvégezni a testreszabást, a beépített varázsló utasításait követve nem hagyhat figyelmen kívül egyetlen fontos lépést sem.

Személyes tűzfal használata ma már elkerülhetetlenül fontos. Az Agnitum különleges licencelés ajánlata hosszútávú, nem csak időtálló, de gyors megtérülést garantáló befektetést kínál bármely nagyságú cégnek.

További részletek: Agnitum Magyarországi Disztribúció
Kulcsszavak: tűzfal

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59