Az Oracle felvázolta az egyesített vállalat jövőképét és termékstratégiáját

forrás Prim Online, 2005. január 19. 17:20
Az Oracle a vállalat központjában szervezett rendezvényen - amelyen élő webközvetítés és telefon útján több mint 17 ezren vettek részt - beszámolt arról, hogy az Oracle és a PeopleSoft közel 50 ezer fős egyesített gárdája milyen fejlesztési és támogatási szolgáltatásokat képes nyújtani a 23 ezer alkalmazásfelhasználó szervezetnek a világ különböző országaiban.
Az ügyfelekből és partnerekből álló nemzetközi közönséget megszólítva Larry Ellison, az Oracle vezérigazgatója vázolta a két cég termékstratégiáját és jövőképét. Az Oracle újra megerősítette, hogy elkötelezetten folytatja a PeopleSoft termékcsaládjainak támogatását egészen 2013-ig, és hogy megjelenteti a PeopleSoft Enterprise 9.0-s verzióját.

A rendezvényen az Oracle felvázolta az egyesülés előnyeit az Oracle és PeopleSoft több mint 1300 alkalmazásforgalmazó partnerének.

"A HP hosszú ideje stratégiai partnere és ügyfele mind az Oracle-nek, mind a PeopleSoftnak. Összefogásunk révén világszerte az Oracle és a PeopleSoft több mint 90 ezer ügyfelének biztosítunk optimális platformot integrált megoldásainkkal és szolgáltatásainkkal" - hangsúlyozta Carly Fiorina, a HP elnök-vezérigazgatója. "Az, hogy e két vállalat egységes szervezetként léphet fel, tovább növeli a HP és az Oracle által kínált megoldások értékét ügyfeleink számára" - tette hozzá.

Az Oracle alkalmazásfejlesztésért felelős alelnöke, John Wookey ismertette az Oracle és a PeopleSoft közös termékfejlesztési útitervét és támogatási terveit. Részletezte a "Project Fusion" tervezetet, amely egy új generációs információközpontú rendszerarchitektúra és alkalmazásegyüttes kifejlesztésére irányul, amely egyesíti az Oracle, a PeopleSoft és a JD Edwards termékeinek legjobb funkcióit, folyamatait és használhatósági jellemzőit. Az egyes termékek megjelenésének várható időpontjait is vázolta:

  • A PeopleSoft Enterprise 8.9 2005-ben készül el
  • Oracle E-Business Suite 12 (2006)
  • PeopleSoft Enterprise 9 (2006)
  • JD Edwards EnterpriseOne 8.12 (2006)
  • Folyamatosan jelennek meg a JD Edwards World továbbfejlesztései
  • A Project Fusion első komponensei: központi adatkezelés ("data hub"-ok) és tranzakcióbázisok (2006-tól kezdődően)
  • A Project Fusion első alkalmazásai 2007 során jelennek meg
  • A teljes Project Fusion alkalmazásegyüttes 2008-ban válik elérhetővé

A fontosabb fejlemények a támogatás terén:

  • Az Oracle legalább 2013-ig folyamatosan biztosítja a támogatást a PeopleSoft Enterprise, JD Edwards EnterpriseOne és JD Edwards World termékcsaládokhoz
  • Az Oracle 2007 februárjáig meghosszabbítja a JD Edwards EnterpriseOne XE és 8.0 támogatását
  • A PeopleSoft más termékei és termékverziói esetében, mint a JD Edwards World, az Oracle a PeopleSoft jelenlegi fokozatos támogatásmegszüntetési irányelveit követi
  • Az Oracle emellett továbbra is fenntartja a jelenleg támogatott hardverplatformok, adatbázis-kezelők és operációs rendszerek körét
Kulcsszavak: PeopleSoft Oracle

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50