Vállalati portálkeretrendszerek: piacvezető besorolás a BEA Systemsnek

forrás Prim Online, 2005. január 21. 13:30
A META Group informatikai kutató és tanácsadó cég most lezárult, vállalati portálkeretrendszereket vizsgáló felmérésben a BEA-nak piacvezető besorolást adott - adta hírül az Alerant Rt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.
A META Group METAspectrum elnevezésű elemzésében azokat a portálkeretrendszereket értékelte, melyek segítségével teljes körű - ügyfeleket, munkatársakat, partnereket, beszállítókat egyaránt kiszolgáló - vállalati rendszerek építhetők ki. A vizsgált keretrendszerek infrastrukturális szolgáltatásaira támaszkodva személyre szabott, az információk mind tökéletesebb megosztását támogató, kontextus-alapú internetes oldalak hozhatók létre.

A META Group értékelésében külön kiemelte a gyorsaságot, mellyel a BEA a piaci igényekre reagál, termékei kiváló fejlesztési és biztonsági jellemzőit, valamint dicsérte értékesítési csatorna- és partnerprogramját.

Az értékelés a BEA WebLogic Portal számára is elismerést jelent. A portál, a BEA WebLogic Platformmal együtt egységes architektúrát alkot, így megkönnyíti a portálok fejlesztését, integrálását, testreszabását és üzembe helyezését.

Craig Roth, a META Group alelnöke szerint vizsgálatuk célja az volt, hogy megkönnyítsék a gyártók felmérését. A portálpiac kiszélesedésével új vásárlók jelentek meg, akik nemcsak az alacsonyabb árakat keresik, hanem a biztonságot, könnyű kezelhetőséget is, lényeges szempontjuk a termékek továbbfejleszthetősége. E feltételek között csak azok a gyártók tudnak helytállni, akik pontosan meghatározott célokkal, nagyfokú elkötelezettséggel rendelkeznek, és mindenkor gyorsan, rugalmasan alkalmazkodnak a változó igényekhez.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14