Fujitsu Siemens CentricStor megoldás az EMC Select programban

forrás Prim Online, 2005. április 5. 17:59
A Fujitsu Siemens Computers ma bejelentette, hogy az EMC Európa-szerte forgalmazni fogja CentricStor megoldását az EMC Select programban. A CentricStor célcsoportjának számító nagygépes ügyfelek májustól vásárolhatják meg a Virtual Tape Appliance megoldást az EMC értékesítőitől és disztribúciós partnereitől. A megállapodás révén a nagy adatközpontokat fenntartó ügyfelek kényelmesen hozzájuthatnak a szalagos mentési folyamataik hatékonyságát és eredményességét fokozó technológiához.
A CentricStor nagyvállalati virtuális szalagos megoldás az összes elterjedt operációs rendszernél – köztük az OS/390 és a Z/OS környezeteknél is – lehetővé teszi a heterogén szalagautomatizációs környezetek konszolidálását. A partnerkapcsolat keretében az EMC nagygépes ügyfelei adatéletciklus-kezelési (ILM) infrastruktúrájuk újabb elemét szerezhetik be egykapus beszerzési forrásból.

Rendkívüli méretrugalmassága és több, egymástól távoli helyszínt lefedő, hibatűrő konfigurációi révén a CentricStor kifogástalan védelmet biztosít katasztrófák esetén. A hatósági előírások teljesítéséhez illetve a katasztrófa elleni védelemhez szükséges üzletmenet-folytonosság megteremtése érdekében a vállalatoknak rövid és hosszú távon egyaránt gondoskodniuk kell adataik megóvásáról. A biztonsági mentéshez és helyreállításhoz, valamint a nagy adattömegek archiválásához a szalagos tárolók kínálják a legjobb megoldást. A szalagos adatmentés és -elérés folyamata azonban gyakran elég nehézkes. A CentricStor szalagvirtualizációs technológiája egyszerűbb és hatékonyabb „disk-to-disk-to-tape” másolatkészítési folyamatot biztosít: kiiktatja a közvetlenül szerverhez csatolt fizikai szalagokra jellemző korlátokat. A különböző szolgáltatási szintek (SLA-k) támogatása érdekében a CentricStor ILM-funkciókat is beépít a másolatkészítési folyamatba – köztük az EMC CLARiiON megoldását. A CentricStor lehetővé teszi, hogy a felhasználó eltérő prioritásokat vagy részlegspecifikus követelményeket rendeljen a különböző ügyféladatokhoz. A CentricStor szalagos erőforrásai egyértelműen definiált szolgáltatási szintek alapján, az adatok üzleti értékéhez igazodva, rugalmasan oszthatók szét a rendszerek között.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14