A Novell együttműködési megállapodást kötött Kína piacvezető linuxos vállalatával

forrás Prim Online, 2005. május 12. 20:00
A Novell stratégiai együttműködési nyilatkozatot írt alá a China Standard Software Co., Ltd.-vel (CS2C), Kína piacvezető Linux vállalatával, a Linux regionális fejlesztésének és bevezetésének támogatására.
A megállapodás értelmében a Novell és a CS2C közös technológiai, szolgáltató és marketingtevékenységet végez a Linux kínai piacnak megfelelő optimalizálására és terjesztésére. Az együttműködés keretében a kínai vállalatok, szervezetek és magánszemélyek a vezető Linux technológiához, vállalati szintű Linux szolgáltatásokhoz, valamint helyi és globális támogatáshoz juthatnak hozzá.

A Novell és a CS2C közösen terjesztik a kimondottan a kínai piacra fejlesztett értéknövelt Linux termékeket és megoldásokat, valamint együttműködnek honosításuk során. A két vállalat termék- és technológiai képzéseket kínál, technikai támogatást és szolgáltatásokat nyújt az ügyfeleknek, valamint közös marketing és védjegypromóciós tevékenységet végez a Linux termékekhez, szolgáltatásokhoz és megoldásokhoz kapcsolódóan. 2004-ben a Novell
csatlakozott a kínai Linux Standard Base és Open Source Initiative kezdeményezésekhez, hogy fejlett technológiákkal és szolgáltatásokkal segítse Kínát a kínai Linux piac növekedésének és fejlesztésének támogatásában.

"Kína a Linux alkalmazások bevezetésének egyik úttörőjeként ismert, és kiemelten fontos piacot jelent a Novell számára. Ezért vállalatunk folyamatosan növeli befektetéseit Kínában, szorosan együttműködik a kormányzattal és tovább mélyíti kapcsolatait az ügyfelekkel és a partnerekkel" - mondta Sen Ming Chang, a Novell ázsiai régiójáért felelős ügyvezető igazgatója és a csendes-óceáni térségért felelős alelnöke. "A CS2C vállalattal kialakított stratégiai partnerkapcsolatunk kulcsfontosságú mérföldkő e folyamat során" - tette hozzá Chang.
Kulcsszavak: Kína Linux Novell

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55