GILBOA utazási irodai ügyviteli rendszer Magyarországon is

forrás Prim Online, 2005. szeptember 10. 15:52
Az YToN internet Kft. és a Galor Systems and Software Development Ltd. között szeptember 5-én aláírt exkluzív disztribútori megállapodás értelmében hamarosan Magyarországon is elérhető lesz az izraeli székhelyű szoftver- és rendszerfejlesztő cég világszerte ismert, 20 országban, több mint 500 iroda által használt utazási irodai ügyviteli rendszere, a GILBOA.
Az internetes alapú rendszerek készítésével foglalkozó YToN a magyarországi utazási piac ismert szereplője, számos utazási irodának szállított már informatikai megoldásokat (pl.: Tensi, Malév Air Tours, Chemol Travel), illetve az egyik legjelentősebb utazási informatikai szolgáltatóval, az Amadeusszal együttműködve fejleszti és üzemelteti Y-TraVEL túradisztribúciós rendszerét.

A 65 fős izraeli cég, a Galor 1989-es megalakulása óta utazási és turisztikai szoftverek fejlesztésével foglalkozik. Legsikeresebb terméke a GILBOA, amelyet Izraeltől Németországon és az Egyesült Királyságon át a Fülöp-szigetekig több száz utazási iroda teljes munkafolyamatait automatizálja és teszi mérhetően hatékonyabbá. A szoftver sikerének titka elsősorban abban rejlik, hogy ez a komplex ügyviteli rendszer teljes körű szolgáltatást nyújt az utazási szektor képviselőinek, rugalmasságának és könnyű alkalmazhatóságának köszönhetően nincs szükség egyszerre több program használatára. A rendszer online kapcsolatban áll a legnagyobb GDS-ekkel (Amadeus, Galileo. Worldspan), és több tucat más adatbázissal, amelyek szállodák, bérautók, fakultatív programok és más utazási termékek közötti gyors keresést és azonnali foglalást tesznek lehetővé. A túrákat és más utazási termékeket az irodák alkalmazottai, illetve a rendszerbe integrált webes felületeken keresztül maguk az utasok, illetve céges partnerek vagy ügynökök is lefoglalhatják. A rendszer moduláris felépítésű, így az utazási piac szereplőinek mérettől és a tevékenységtől függetlenül kínál egyedülálló, értékarányos megoldásokat.
Kulcsszavak: turizmus ügyvitel

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

A Sprinter felvásárlásával lépne jelentőset a SAMEDAY

Az akvizíció révén a SAMEDAY magyarországi házhozszállítási infrastruktúrája 60 százalékkal bővülhet a Sprinter tulajdonában lévő több mint 450 kézbesítési pont átvételével. A felvásárlást jelenleg a hatóságok vizsgálják. Ha a felek megkapják a jóváhagyást, az ügylet lezárultát követően egy 6000 átvételi pontból álló régiós out-of-home átvételi hálózat jöhet létre a magyar, román és bolgár piacokon.

2024. április 26. 14:44

Dekarboizáció és hatékonyságnövelés egyszerre az iparban

A globális üvegházhatásúgáz-kibocsátás 45 százalékát adja az ipari tevékenység, így a klímacélok elérése érdekében kulcsfontosságú a szektor dekarbonizációja. A Schneider Electric a világ elsőszámú ipari szakvásárán, a Hannover Messén mutatta be azokat az innovációkat, amelyek lehetővé teszik az ipari szereplők számára a kibocsátásuk csökkentését és a termelési hatékonyságuk növelését.

2024. április 26. 11:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50