Bemutatkozott az Ability Office 4.1

Kovács Attila, 2005. szeptember 22. 17:31
Szeptember 22-én sajtótájékoztatón mutatta be legújabb, 4.1 verzió számú irodai szoftver termékét az Ability Office Kft. A termék a Microsoft office termékcsaládjával teljesen kompatibilis.
Az olcsóbb Ability rendelkezik minden olyan funkcióval, amely ahhoz kell, hogy a korábban MS-termékhez szokott felhasználók zökkenőmentesen dolgozhassanak ezzel a programmal is (a felület megjelenése is váltogatható). A stílus az utóbbi években megjelent Windows-ok bármelyikének külleméhez igazítható.

A budapesti eseményen részt vett Chris England, az angliai anyavállalat vezetője. Az új Ability Office szoftvercsalád egyik jelentős előnye konkurenseivel szemben, hogy részei külön-külön, illetve bármilyen összeállításban megvásárolhatóak, így a felhasználó nem ad ki pénzt számára fölösleges részprogramokra. Az Ability Office legteljesebb, és legfejlettebb verziója, a 4.1 Professional kiadás a követkző programokat tartalmazza: Write – szövegszerkesztő program; Spreadsheet – táblázatkezelő; Database – adatkezelő; Photopaint – fotó- és képszerkesztő; Presentation – prezentáció készítő (új a 4.1-ben); Draw - objektum rajzoló; Photo Album - képrendszerező (új a 4.1-ben); Launcher – indítópult.

A teljes, dobozos, magyar nyelvű Professional változat ára 37900 forint, amiből csoportos licenc vásárlása esetén a gyártó/forgalmazó még igen komoly (az első csomag megvásárlása után 0-5 gépre már 35 százalékos) kedvezményt ad. A programok OEM verziója pedig 26900 forint.

A tájékoztatón még elhangzottak a következők: a magyar nyelvű változatoz több mint 80 oldalas magyar nyelvű kézikönyv és súgó is tartozik, megvalósult a gyorsabb mentést és kisebb fájlméretet eredményező Adobe PDF mentési formátum.

Kulcsszavak: Ability Office iroda

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55